Bekker,
az, hogy a nigger mobilozik vezetés közben, az egy dolog. De hogy a repülve, oldalról az elválasztó felett jön a másik jenki buzi pont amikor basztatja a telcsijét, ez nem lehet véletlen, ide Isteni beavatkozás kellett, hogy örökre emlékezzen erre.
nem ez akkor volt amikor még motoroztam amíg a sok hülye vonulgatott szar részegen a motorjával addig a szinte teljesen kiürül sörsátorba vedeltünk,meg azon röhögtünk, hogy a sok hülye felvonulk ahelyett,hgoy a sört inná
hát biztosan tudom zotyám ha neked még lenne ilyen a padlásodon ingyen elküldenéd Mert az intligencia hányados nincs egyenes arányban az önzetlenséggel.
hát én valamelyik motorostalin 1x kimentem ilyen felvonulásra a dög melegben Asszem soha többet De mindíg szeretem mert olyankor minden motorso tali helyszín kiürül lehet vedelni a sört a sátorban sorbanállás nélkül amíg a sok hülye gatya részeken 10-el poroszkál a 40 fokos melegben szívják azt a rohadt büdös benzingőzt
Kár, hogy az nem látszik, hogy miután kiszált rommá büntete a haldoklót bosszúból
az, hogy a nigger mobilozik vezetés közben, az egy dolog. De hogy a repülve, oldalról az elválasztó felett jön a másik jenki buzi pont amikor basztatja a telcsijét, ez nem lehet véletlen, ide Isteni beavatkozás kellett, hogy örökre emlékezzen erre.
Eleg volt a kovetkezo 10 evre.