Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet mégis egyenes arányban van
akkor kicsit csalódnék
gondolom qrva ideges volt, hogy féjszbukozás közben zavarták
Kár, hogy az nem látszik, hogy miután kiszált rommá büntete a haldoklót bosszúból
Karma.
Csak par rusnya motort latok meg egy tajtreszeg disznot.
Csak a videot kuldenem ahogy felgyujtom.
Bekker,
az, hogy a nigger mobilozik vezetés közben, az egy dolog. De hogy a repülve, oldalról az elválasztó felett jön a másik jenki buzi pont amikor basztatja a telcsijét, ez nem lehet véletlen, ide Isteni beavatkozás kellett, hogy örökre emlékezzen erre.
nem ez akkor volt amikor még motoroztam amíg a sok hülye vonulgatott szar részegen a motorjával addig a szinte teljesen kiürül sörsátorba vedeltünk,meg azon röhögtünk, hogy a sok hülye felvonulk ahelyett,hgoy a sört inná
hát biztosan tudom zotyám ha neked még lenne ilyen a padlásodon ingyen elküldenéd Mert az intligencia hányados nincs egyenes arányban az önzetlenséggel.
legalább érted:)
Ja......
Értelmezd. Gyalog volt, akkor is vedelni ment amig a motorral jelen lévők vonulnak
Nem... csak kiment a találkozóra
neked volt motorod?
hát én valamelyik motorostalin 1x kimentem ilyen felvonulásra a dög melegben Asszem soha többet De mindíg szeretem mert olyankor minden motorso tali helyszín kiürül lehet vedelni a sört a sátorban sorbanállás nélkül amíg a sok hülye gatya részeken 10-el poroszkál a 40 fokos melegben szívják azt a rohadt büdös benzingőzt
De van penze sok nem?
Beforgatta lisztbe
Anno kezdoken jo volt,utana meg nem.
Sóher, nem gazdag....
Egyszer felmentem a citadellara, majd mikor láttam milyen sok balfasz van, inkább megvartam míg elmennek
Fasze nem alkudod le 40 re,gazdag ingatlanoligarha vagy.
Citadellán sose voltam, egy motorozz nekem is megvolt :) annak is vagy 8 éve
sanyi csak azt mondja, hogy nincs ingyenebéd Én nem is azt kértem tőled
Asszem 2 citadellat meg egy valami motorozz.hu velenceig vonulast megeltem.
Eleg volt a kovetkezo 10 evre.
Ebben is egyetértünk