Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Clio-hoz nagyon fos minőségű (nem gumi, hanem sérülékeny filcbevonatú) csomitálcát kínáltak 15 ezerért az autószalonban, na olyan ingyen sem kellett volna. Ezt a PTC-Autot meg ismerem, a Ceed csomitálcája is tőlük volt, és még zsákos cement, illetve járdalap szállítással sem sikerült benne kárt tennem. Szóval volt referenciájuk.
Régen téli gumi se volt, mégis elboldogultunk. Így meg a delivens azt hiszi ugyanúgy lehet közlekedni mont jó időben és csodálkozik ha összetöri magát.
Nyugi, én 2007-ben vettem az akkor új autómra (sztem brigsztón) télit, és még most is az van, pedig én többet mentem, mint te... az autó 220-at futott, télivel nyilván kevesebbet, de a gumi még vagy 6 mm, és pofára is jól néz ki, 13 évesen... magyarul: kitartott, amíg az autó. Neked is ki fog.
A bérnyivákolók (jajj, 10 év feletti gumi, ójajj balesetveszély) meg bekaphassák
Nekem csak a csomagtér tálca volt annyi gyári...
és itt 15e-től ingyenes
jah... hát ha drágán vásárolsz
Nekem a csomagtértálcával együtt elérte a rendelés a 20 ezer forintot, így a posta ingyen volt.
én is méretpontosat szoktam venni mindenbe, csomagtér tálcát is az autoszonyeg.net-en.... mondjuk nekem útba esik hazafelé, nem kell kiszállíttatni...
Nem úr, aki nem herdál!
nem rossz egy 8e Ft-s gumiszőnyegért....
Ja, és a lengyelnek van körbe másfél centi magas pereme, így nem tud lefolyni róla a trutyi.
A Ceed-be én is ezt vettem anno, teljesen jó volt, miután méretre befaragtam. Egyetlen baja volt, hogy a vezető oldali könnyen csúszkált előre-hátra.

A Clio-ba inkább rendeltem típusspecifikus lengyelt 10 ezerért: ez jobb minőségű, tökéletesen passzol mindenütt, és nem tud elcsúszni, mert 2 helyen fixen rögzül a kaszni aljához: https://ptc-auto.hu/collection...
No,akkor vagizzunk,vettem gumiszonyeget az asztmaba a lidl-ben.
https://www.lidl.hu/hu/p/autos...
A dizájn.miatt adják a magasabb felszereltséghez. De nem egy kategoria a kinai gagyi felnikkel.
Nekem is téli nyári gyári alufelnin.használtba lehet kifogni,vagy gyári minöségü alufelnit kell venni. Akkor sérülékenyebb ha padkázod.
Én is a gyári alufelniben gondolkodom, valószínűleg tartósak, ha a magasabb felszereltséget alapból ezzel kínálják. 16"-os Philia kéttónusú (fekete-polírozott alu), 43 ezer pénz darabja. Nem ez a legszebb, de ilyet szeretnék.
kimaradt hogy a gyári alufelni....
havernak a seat cordoba nevű kocsin olyan alu felni volt hogy az út gyűrődés ledobta a gumit a peremről okyan 70+ sebességnél és alig látszódott meg
pedig gurult ám az aszfalton párat mire megállt vele
divat-alufelni, na!
Az szerintem más kategória, mint a vékony küllős "divat-lemezfelni".
A KIa Ceedre megvettem a legdrágább négyévszakosat, és tökéletesen be is vált (jeget nem szerette, de nem járok olyan időben, télen is csak a sós, havas latyak maximum). Michelin Crossclimate +

A Clio-hoz viszont 4 db kurva jó nyári gumi járt, ahhoz nem vehettem négyévszakosat.
ja és ety minőségi alu felni nagyságrendekkel jobban bírja a lemez felninél
csak nézz meg egy rally versenyt, mennyi megy lemez felnivel
négyévszakos?
fújd fel aztán nem bassza a kő a felnit
3 bar és esélye sincs a felnihez érni
Asszony jár inkább vele nem nagyon érint.