Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen
ezek az olcsók olyanok hogy egy hosszú drót fűt ?
https://aruhaz.kauffer.hu/inde...
fűthető takaró a cél
Ez kész,megpusztulok a dumájától röhögésben.Vagyis megförmedek.

http://youtu.be/90hwHgGpoWE
anyukámtól kaptam gyerekként, gondolom vették nem az utcán találták
amugy olyan 15-20 a vetítő reális ára de a filmek drágák nem ritka az 1000 torinton túli tekercs
amugy én se értem miért ennyi mert egy mesefilm usb hdd-ről a tv-ben sokkal faszább mint ez a tekerős nyavaja
le ini még nem puhult meg Egyenlőre hárít de ez már úgy sejtem a megadás előtti tagadása lassan megtörik
No,max ilyet kapsz.Nesze 10 óra ingyé.

http://youtu.be/6Haqb0zNr3g
az pénzbe volt ininek meg semmibe nem kerül az a vacak
most fox örökölni egy valag pénzt amit elkölteni sem tudsz
Ne a halakkal jótékonykodj Azok nem fog téged itt a fórumon magasztalni
Bezzeg én ha megkapom a masinát
Nem olvasom vissza mert pipi fossa a betűket és nincs türelmem,lemaradtam valami fontosról?
biztos nem kapod meg ingyen, és már 100 nál járunk tabletta nélkül annyi a pénzrd mint libéria éves költségvetése és a gyerekeden spórolsz?
nyugondj meg jót teszek a pénzzel halaknak veszek kaját, ez ilyen jótékonysági izé
Inkább kérdezd meg, cserél-e 20 kg lisztre meg 5 zsugor WC papírra! Jöhet még kovid!
Ne tarháljál! Tépd fel a kispárnát és vegyél egyet. Kuncsorogsz már két napja mint egy hajléktalan az aluljáróba.
fogd. má be a p.fádat 5-ös
Itt túráztatom magam 2 napja, hogy kiénekeljem ini szájából a sajtot jössz oszt beleköpsz a levesembe?
Borult szr idő van, szélcsend. A felhők dél-felé mozognak lassan. Ma sem lesz strandidő b.sszátok +!! Pálinkás szép reggelt Motorosok! Allah növessze hosszúra, de csak annyira ne érjen le a térdetekig, pedig remek ostor lenne belőle!
Amit belinkeltél képet az öccá Ft-os diavetítőről, ott az izzó és a gumigyűrű az eladó tárgy teeee.... A retró cuccok sokat érnek, én tervezek venni lendkerekes rakétát, ami ütközéskor feláll, meg kinyúló nyelvű kutyás perselyt. Ilyeneim voltak gyerekkorban, sajna, enyészeté lettek
Elégé elszabadultak az árak feléd mostanság
95 ezer. Azt csodálom,hogy le bírtad írni, mert, hogy 10 éve nem láttál ennyi pénzt egyben az tuti
Ini nem a házadra tettem vételi ajánlatot
Csak mondtam, hogy küld el azt a kibaxot diavetítőt azzal a 40 filmel együtt ingyen. Pénzt nem tudsz belőle csinálni
A kutya nem fizet 40 éves lemezgyári diavetítőért egy fityinget sem 500 ft-ért van a vaterán csak személyes átvétel vagy a futárt én fizetem
Nem hiszem, hogy 6 éves gyereket kellene leckéztetni az életből Elég az, ha csak később tudja meg milyen ótvaros emberek is léteznek téged is beleértve
Nekem ne küldjél kék tablettákat nekem a cerka áll mint a fagyott macskaláb kék tablettákra neked van szükséged. Az összes alaktrészed le van pukkanva gondolom a puska sem kivétel Valjuk be őszintén. maradt még ebből a földi létből jó esetben 1-2 éved Szeretném, ha könnyebb lenne neked odaát
Úgy távozz, hogy életetben egyszer egy jót cselekedtél Amikor raportra hív szent péter legalább ezt az egy jó cselekedeted javadra lehessen írni és ne a legkegyetlenebb kaput keljen ennek hiányában megnyitni előtted.
Küld el szépen a vetítőt a 40 filmel. végül is a postát sem fizetném mert a jó cselekedet úgy kerek
Állat vagy ini!!!
úgy néz ki ez egy remek kecke lesz a gyermekednek hiszen most megtanulja hogy ingyen nincs semmi
mindenért keményen meg kell dolgozni
sajnos nem 20 év körüli és lány hogy másképp is meg tudja szerezni a javakat....
az higy az emberek gonoszak nem neglepő hidzen apici is inkább a hajóját okádja össze mintsem otthon foglalkozna anyucival emiatt anyuci bánatos és ha anyuci bánstos a gyerek se boldog
szóval utald azt a 95 ezret és lesz fasza vetítő, dobok bele egy négyes csomag kék tablettát is tesztnek hogy ne csak a gyerek vigyorogjon
a fiatal nem passzol sajnos
ezek szerint te szeretnél ott lenni
Akkor kétszer is.
pláne ha egy fehér fiatal cukifiú volt
Lehet, megzsanettezte.
Tökéletes.