Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zsenik máshogy látják a világot nahhh
sokáig nekem is az volt a befutó aztán 2-3 óra gondolkodás után rájöttem,hogy az 5-ös a jó
Mert nem terjed ki a figyelmed a többire(nem vagy töbre képes 3-as)
Nem egy ördöglakat? ez egy nagyon komoly feladvány. Nem véletlenül írták alá, hogy 100 emberből 99 bebukja. ez egy 10-es szintű skálán 10 szint nehézségű feladvány Látod még nekem is csak második nekifutásra sikerült
nehézségi szint szerint ilyen 8-10 éges gyerekeknek való
mint hajdanán a gyerek magazinokban hogy odajut-e az egér a sajthoz
pont az optikai átbaszás a lényeg, szóval aki szemüveg nélkül nekikezd az nem okos
Ne vitázzatok. Az egyes a jó bénák
Ja, persze. Az egészből csak annyit láttam hogy az 5ös nem jó mert a cső zárt és többi lehetőséget már nem láttam. Mégegszer mondom, nem egy ördöglakat. Ez az egész mit sem változtat azon hogy ismét hülyét csináltál magadból.
Rá ez nem igaz..... a szótlan bölcs semmiben sem különbözik a néma hülyétől.... hát őrá minden igaz, de nem néma...
nem legfejebb annyit tudhadtál, hogy az 5-ös nem jó, mert láttad, hogy a cső be van foltozva De, hoy melyik a helyes megoldás szerintem még most sincs róla halvány lila fogalmad se
Én meg szemüveg nélkül néztem Persze, tudom,hogy ez nem mentség de tényleg így történt
"Csendben maradtál volna,akkor bölcs maradtál volna"tipikus példája.
Honnan?Ez pszichológia,nem pszichiátria.
Na vazze
Akkor már részt vehet a Fidesz pride-on is
Ahhoz képest igen sokan átmennek, ahelyett hogy ki se engednék onnan
Nagyokos,nem tippelni kell hanem megmondani a helyes választ.Valóban nem írtam le a megfejtést,én csak most néztem rá,de szerintem ha már bátorkodtam leírni hogy elkúrtad,tehát tudom hogy a válaszod rossz,akkor szerintem sejthető hogy tudom mi a helyes,nem? Pszihón ennél lényegesen kacifántosabb feladványok vannak.
Eddig számolgattad?
Na jó, legyen
maradj már 3 aska te tippelni sem mertél, pedig pont a te számod volt a nyerő
basszus azt nem is figyeltem akkor a 3-as
Azt nem írták, hogy hányszor lehet próbálkozni, úgyhogy szerintem szódával még elmegy
Úgy hogy te is elkúrtad,nagyokos.
Gummicsimma?
Mért nincs papucsa
Jah....