na valamelyik okos az 1-6 besorolásúak közül itt vitatkozott velem, hogy hát 2 millió tesztet márpedig megvett az ország
Hát én mondtam, hogy fenntartásokkal kezeljük ezeket a dolgokat
Nos a pénzt valóban elköltötték a 2 millió tesztre csak a teszt nem lett leszállítva mert hát nem kellett https://ezalenyeg.hu/kozugy/sz...
Csak megakadt a szemem,az SE utódját nézem,de nuku.Az olcsóbbak mind kínai procisok,a jók drágák és 6,5" nál is nagyobbak.Asszem el kell vinnem szervízbe a kicsikét.
A 8T jó,de nagy és nehéz.
ezek diafilmek Pont most gondolkozok venni a gyerek szülinapjára egy diavetítőt, amiket a padláson találtam már nem műxenek
Egy kis nosztalgia nekem meg a gyereknek is legyen a régi korok emlékeiből. Nem tudod Öreg néne őzikéje van közte?
Hát ez sem könnyebb Ez feladta a leckét.
Oké a megfejtést nem tudom, pedig 3 órája nézegetem Egyedül annyit tudtam megállapítani, hogy legalul kawa70 van
nekem egy praktikeres also polcos kinzo légkulcs van
nem volt még olyan amit ne vett volna le, amit nem bír 7-8 baron azt leveri 12 baron
valami 8 ezer volt kb 10 éve
A fej sokat számít, mivel itt impulzussal üti a csavart. Ha lötyög, elvész az impulzus. 17-esből vettem drága Yato légkulcshoz való dugót, mert a simát szétnyitottam, pedig nem is volt sokat használva. Az masszívabb, vastagabb a fala, meg passzos a csavarfejre. Az a színes is jó, bár nem tudom, nagyobb géppel mit bírna, azt akkust kiszolgálja szépen.
ingyen inkább felgyújtom, mert szeretem a tüzet nézni