Ha jól olvasok a sorok között akkor ez még nem a jobbik éned noveber 24 én van a gyerek szülinapja addig még ha minden nap 2x felhánytorgatom előbújhat nagy kövér testedből
Nem kell ilyen messzire menni.... az egyik citadella felvonuláson az alagútnál az egyik gyerek úgy gondolta egykerekezik, majd hátba találta az előtte levőt....
Nem.... a srác nem budapesti volt
hát mer te egy jó ember vagy elajándékoztad
Vannak ám olyanok, hogy az egész életük során felhalmozódott lomot padláson tárolgatják, kidobni sajnálják, mert 1 tetűnél többet ér. De ha valaki kérne belőle valamit inkább a keze száradna le mintsem odaadná
De hát pont, hogy nem akarnék érte fizetni Valóságban is ajándéknak gondolnám Hát nem lenne mindegy neki, hogy még 15 évig kb. élete végéig ott porosodik fent a padlásán vagy egy tündéraranyos 6 éves gyereknek örömet okozna
Próbálnám előcsalogatni ini jobbik énjét Sejtem, hogy van ilyenje de azt nem tudtam, hogy ilyen mélyen bújik meg Ahogy mondani szokták a rút külső is takarhat érző szívet Szerintem ini még valami gyerekkori traumáját dolgozza fel. Puhítom még kicsit, hátha tudok hatni a jobbik énjére. Kell, hogy legyen benne valamennyi jóság Legalább a jóságnak egy kicsi árnyalata ami azt mondatná vele ,hogy itt van pipi baxd meg szerezz örömet a srácodnak, aztán dobj a vidám pofájáról egy fényképet
Hát még ez a mondat úgy látszik várat még magára, hátha alszik rá néhányat oszt meggondója magát
Ismered a nyuszika és a medve mesét amikor a nyuszika kölcsön akar kérni a medvétől egy fűnyírót
Tudod mit ini b@xt meg a diavetítőd
ui: Egyébként mi a kórságnak az a 30 nm-es konditerem? Mert használni csak a lenti sarokkanapét használod, de azt sem úgy, hogy emelgeted
Azt is telerakhatnád inkább eladhatatlan lommal ha meg valaki kérne belőle valamit legalább mondhatnád, hogy inkább felgyújtod
Az a baj, hogy az összes motoros ilyen 30-al nem tud megtenni egyenes úton 20 métert, hogy rommá ne törné magát és másokat
Sokkal jobb itt nektek a fórumon gyerekek itt legfeljebb csak a szátok cserepesedik ki
csak akkor kell berni ha plusz pénzed származik belőle, és akkor is csak a pluszt
mivel nincs plusz pénz nem kell bevallani
van 80nm padlás ebből kb 30 a konditerem, a többi raktár, van hely sok
Meg hát legyünk őszinték kicsit sokallom a 40 éves lemezgyári diavetítőért az 50 rugót
A vacsi új ami már léptékkel minőségibb és csupa dizájn akcióban 18
na küldjed csak szépen el pipbácsinak had örvendeztesse meg a fiacskáját és tudja még a gyereknek azt füllentetni, hogy milyen jólelkűek az emberek
Az általam kifizetett pénz bekerül a tárgyévi adóbevallásodba?
Csak azért kérdezem mert szerintem nem Mit kéreted magad? A port fogja a padláson az a vacak örülj neki, hogy ingyen megszabadulhatsz tőle
Na küldjed csak szépen priviben küldöm a címem
jófogáson 4 ezerért van ilyen gép fent még 2 ezerért akár 50 filmel
Bár nekem az az érzésem,hogy te nem tudnál adni számlát róla Vagyis így fekete jövedelemhez jutnál, ami után nem fizetnéd meg az szjá-t vagyis meglopnád az államot. Már pedig ha az államot meglopnád akkor meglopnál engem is az 1-6-ig okosokat meg a fórum összes tagját, a szüleidet a mi szüleinket a barátainkat, minden itthon élő közeli és távoli rokonainkat Te egy tolvaj vagy
na küld csak szépen el ingyen postát később fizetem
Oké Majd megmondom a kisfiamnak, hogy azért nem lesz szülinapi diafilm meg diavetítő, mert az a bácsi akinek a padlásán porosodik inkább felgyújtja mint nekedadja
6 évesen nem tudom meg fogja-e tudni érteni Ő még hisz az igazságban az igazmondásban, a nagylelkűségben és az önzetlenségben
Keserű szülinap lesz ez már látom
Nem tudom,hogy egyáltalán megérti e a valóságot, hogy ilyen gyarló az ember
Gondold át mégegysze r a posta felét fizetem
Eleve nem vonulunk,diszfaszkent a tobbi molyaggyal egyutt.