Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont ha jól tudom, akkor sokkal sérülékenyebb a lemezfelninél: sokat járunk Erdélybe, igen xar utakon is néha, és nem szeretnék ott ragadni valahol az erdő közepén. Amúgy a teljes értékű pótkerékhez is ezért ragaszkodtam: egy elgörbült peremű felnivel nem jössz haza, hiába van defektjavító spray nálad.
Nekem téli is nyári is alun van. Nem rozsdál.
3. tél után járd le nyáron
8 éves téligumi télen semmit sem ér
Az én zsebemhez túl nagy érvágás volt az új autó, így nem szeretném 30-40 ezer forint spórolásért összetörni. Amúgy tényleg legfeljebb 2-3000 km-t megyek egy téli szezonban, így legalább 5-6-8 évig le van tudva a téligumi probléma. Most átszereltetem a lemezfelnikre, tavasszal - ha lesz pénzem - a nyárikhoz veszek majd alut. (Még sose volt könnyűfém felnim, semelyik autómon sem).
Mintha olyan sokat mennél télen
Ami lassan már mediterrán éghajlatra kell
16-17 évesen rengeteget "terepeztem" (földutaztam) Jawa Mustanggal, bár az leginkább a traktornyomban pofára esésről szólt....
Ülnél babócára.
45nm elég sovány
inkább egy villanyos mint egy füstös nyekergő 2t
Hát nem egy SMKP, az tuti!
Na, ahhoz képest hogy tegnap délután fél ötkor rendeltem, este hatkor feladták Nyíregyházán a Marso-nál, és most ki is hozta a Királyi Posta a 4 db téligumimat az előbb: https://www.olcso-gumi.hu/term...

Idei ADAC téligumi-tesztgyőztes, de messze nem a legdrágább gumi volt:
Igazad van: akkor szabadon cserélhetnek pozíciót ....
Pálinkás szép reggelt! Ejnye-bejnye! Nem helyes ilyen nagyon " kilfeldi" Getzi (sperma) véleményt írni a nedves fórumtársakról ?!!
ennyi sok buzi lenne itt ?
ezek után a seggem mindug a falhoz nyomom ha betekintek az üzenőfalra
Ő még mindig a makknál tartana... ahogy szokta
Nem jók a nevek: a felső sorban Zoli, Pipi és Alfa, alulra meg CLAM kellene....
Pipit megvárhattad volna
Elsőnek?
Akkor legyen egy könnyebb feladvány
Kockás papiron, hb-s ceruzával
Hú vazze pár perces feladvány
hiába magyarázod a bizonyítványod
Te, meg a 2-3 óra folyamatos gondolkodás? Aztán izomlázad lett-e tőle?