Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lájk vs díííszlájk albumomba bent az összes. Mentsd le, mert képmentő fétised van druszám...
Autót vezetni nem tud, pedig tök jó csaj:
https://index.hu/belfold/2020/...
Köszi, mentettem! Eddig csak 3 volt meg:
Nagyon okos ember vagy!
Jó gumi! Ratyigátornak sok is.
Neeeem, ez kőkemény logika nézd meg, Zolinak is majdnem sikerült másodszorra
Gondolkoztam először, hogy az 1-es edény kifolyási magasságát felcserélem (a két oldalt) akkor nem lenne megoldás de mondom az túl nehéz
Persze,egy indexes alma sosem esik messzire a fájától.
Mondjuk ő viszonylag értelmes fazon, de van egy érzésem hogy csak akkor zavarja, amikor őt csesztetik vele.
No,ha már egy olyan ősi indexes liberálist is bosszant a PC liberálfasiszta gondolkodás mint a Csaba akkor kezdünk jófelé menni.

http://youtu.be/xUi8g4fbgDE
Eleve egy forgó antennának a közelébe sem mennek a galambok, de ha meg is próbálná 10MW impulzus teljesítménnyel sugárzunk 2.8GHz környékén...szó szerint sültgalamb lenne belőle.
És ha ezek után is sikerülne összepiszkítania, akkor is az eső lemossa, ennélfogva nem kell takarítani az antennát.
Neked a fullcottonba bújás kötelező,öregedő rizikófaktor vagy.
De csak kesztyűben és maszkban! Mármint járványügyileg.
Ölelkeznél vele mikor most mondtad, hogy galambszaros jó esetben csak a keze?
Persze, persze hidd ezt, a többit úgy sem értenéd
fogyasztás nem mérvadó
gyereknek az 50ccm pitbike kb 1 litert evett 10 km alatt
és nem volt igazán erős
Te csak vakargasd a galambszart a radarantennákról......
Vagyis megtévesztésre játszik, nem logikai feladat, csak egy clickbait.
Ilyenformán én vagyok a legokosabb mert erre rájöttem
Milyen képhiba? Nem hiba, csak arra apellál, hogy a legtöbben felületesek. Ez benne a feladat
Ezekkel csak az a baj, hogy nem a logikához van köze, hanem hogy valami képhibára ráfogja hogy "haha, nem is az a jó"
Gumi,fekete,motorra való,EU-ban árulják,szóval egy pici mércét megüt,olcsó is.Szóval laller vesz egy szettet,lejárja,és van tapasztalat.
Nem tudom, de az első kérdésed, hogyhallott-e valaki erről a gumiról és arra volt igen a válasz.