Ugyan ez ott is.
Heidenau nagyon jó volt és olcsó is. Több szezont végigversenyeztünk vele, de ott is elpofátlanodtak az árban, és a tartóssága is leromlott. Bár elég jól fogja a motort, de fele olyan tartós mint egy márkás gumi, így máris nem éri meg a különbözetet.
mitas régen jó volt nagyon alacsony ár és nem sokkal rosszabb minőség
pl a mitas cross 8 ezer volt a metzeler meg 18
most alig van köztük ár különbség de a minőségi különbség ugyanúgy megvan
utcai cuccot nem ismerem
Power szelepes, nem tudom hirtelen, hány lovas, de a fogyasztásából ítélve elég sok meg aztán mikor kicsit kiforgatta az ember, kellett ám rajta kapaszkodni
Még régebben én is nézegettem a Mitas gumikat, mert elég jó áron mentek és pofásan néztek ki, de a súly és sebesség kategória alacsonyabb volt eggyel mint ami a motoromra való, szóval hanyagoltam.
MZ-n nekem tök jól bevált
24 órás oldtimer versenyeken szeretik a Mitast, mert a keményebbek elég lassan kopnak.
a régi mindig szopó
ha egy 4-5 éves végletekig le van hajtva mikyen egy 15+ éves....
ellenben ha az 5 évest felújítod kesz ety midern motorod akin a váz futómű és a motor konstrukciója nem 10-20 évvel régebbi
és egy 5 évest se több pénz rendbe tenni mint egy 20 évest
csak megvenni több ennyit meg megér egy fejlettebb használhatóbb konstrukció
Ismerős, nem barat meg nem is haver csak ismerős. Nagyon dicsérte, a legjobb gumi. Én tudom hogy félkézzel körbemotorozom de a lényeg hogy szétvált benne valami, a futófelület lejött róla.
Várni kell még ezzel a gumival. Mondjuk 20 papírt megspórol a mutatványon Laller, azt ha nem jön be meg fetrenghet az ezres v2 vel, vagy eltötymörög míg elkopik.
A dohányzás káros !
Érszűkületet és keringési rendellenességeket okoz ,sok már egyébbel együtt !
Kérlek hagyd abba ,mert ahogy látom a jelei már mutatkoznak !
Heidenau nagyon jó volt és olcsó is. Több szezont végigversenyeztünk vele, de ott is elpofátlanodtak az árban, és a tartóssága is leromlott. Bár elég jól fogja a motort, de fele olyan tartós mint egy márkás gumi, így máris nem éri meg a különbözetet.
pl a mitas cross 8 ezer volt a metzeler meg 18
most alig van köztük ár különbség de a minőségi különbség ugyanúgy megvan
utcai cuccot nem ismerem
MZ-n nekem tök jól bevált
24 órás oldtimer versenyeken szeretik a Mitast, mert a keményebbek elég lassan kopnak.
ha egy 4-5 éves végletekig le van hajtva mikyen egy 15+ éves....
ellenben ha az 5 évest felújítod kesz ety midern motorod akin a váz futómű és a motor konstrukciója nem 10-20 évvel régebbi
és egy 5 évest se több pénz rendbe tenni mint egy 20 évest
csak megvenni több ennyit meg megér egy fejlettebb használhatóbb konstrukció
Érszűkületet és keringési rendellenességeket okoz ,sok már egyébbel együtt !
Kérlek hagyd abba ,mert ahogy látom a jelei már mutatkoznak !
Következmények nélkül !