Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mielőbbi beilleszkedés miatt gondolom.
Érdeklödnek a kultúránk iránt, na
Ha már itt kell dolgozniuk és élniük tisztába legyenek a nyelven kivül a multtal is
Mi csak az udvaron sétálgattunk (az ingyen van), alig pár ember lézengett - igaz, volt köztük 2 migráns is!
Nagyvázsonyban voltunk még (a várat épp átépítik), illetve Tapolcán a Malom-tónál
Marha jó!
itt én is voltam, a buzik azt akarták hogy vegyek fényképezős jegyet mert fotogép volt nálam, mondtam nekik hogy nem tervezek fotózni
de nagyon felbasztak, ha nem vagyok beszédhibás simán mondom nekik hogy attól hogy itt van nálam a pöcsöm az anyátokat mégsem dugom meg
amúgyis nyáron annyi volt az ember hogy fotózni se lehetett volna bent mert mindenhol ember volt
Ja ablakos dobozzal.
Tennap vótunk....
Ebéd után lődörögni
Gyalogolni a 21. században megalázó.
Turista busszal..... arra rengetegen felférnek és csak egy jármüvet kell kikerülni
Lófaszt......kocsival ne bukdácsolj elöttem
Ha ez a cél akkor önvezetővel vagy gyalog.
Ez csak kocsival jó, bekapcsolt sávtartó / sávkövetővel, mert motorról nem bírsz nézelődni....
Végülis........elérhetö távolságban van........
Jövőre.
Ezt meg megneznem.
http://youtu.be/5mFwlTMPK4I
Mondjuk en baleset eseten takonlonem a delikvenst,az elso 5 utan drasztikusan csokkenne az ittas vezetesbol eredo baleset.
Dehogy rossz,en sem tamogatom.
Csak a hivatkozási alap rossz
Filóztam egy pillanatig én is tegnap, hogy hívok redőnyöst hátha piázott a hölgyike, de aztán hagytam a fenébe, nem basztam el az időm.
Szerintem helyes a reagalas.
https://www.napi.hu/magyar_gaz...

Mondjuk az emberek épp hogy támogatnák, érdekes lenne erről is egy kiküldött nemzeti konzultáció
Akinek nem inge, ne vegye magára!
De akinek inge, az végre öltözködjék már fel rendesen! (by Hofi)
Na akkor még itt tartotok jóvanna. Rendeltem kettő ilyen pólókát, hogy menci legyek.
Kisebb joval mint a tokád alapbol.
Es az a szutyok amit lezuztal az meg a forumotok szerint is egy hulladek.
Mindez ugy hogy 10 eve nem ultel motoron.