Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CLAM! Nem te voltál az, aki Mitas gumival taknyolt jó nagyokat?!

Írhatnál a tapasztalataidról!
Te is pont olyan vagy !
Ahogy olvastam ,te is “huzavonáztál” itt sokat !
Az is gyerekes !
Az igazmondást nem szeretik !
Az elemzéseim helyesek ,ami idővel kiderül !
Még az is lehet, hogy eladó lesz, jelképes áron, mert elég öreg jószág. Képe a profilomban. Most henger épp nincs rajta, meg lett perselyezve, még nincs összerakva, mert vízszivattyú kéne bele új, vagy komplett bal dekli. Amúgy nincs hibája, váz, kerekek, telók jók.
Nem érdekel senki, de összesítve azért mégis éveket töltöttél itt a megmagyarázásoddal...
Jó jó oké persze.
Kellemes további ezer és ezer óra elfoglaltságot kívánok neked itt a fórumon és a cikkek alatti kommentekben.
Mik a tapasztalatok vele?
Igen.
Szerintem te még ebből a társaságból is kilógsz a "betegséggel", olvasva a kutyákkal kapcsolatos meglátásaid. Szóval nincs félnivalód köztük!
Csak nem vagy képes felfogni, amit írok, mondjuk tőled nem is vártam mást, a szellemi intelligencia vagy van, vagy nincs, nem tanulható. Találkozók nem érdeklnek, mert mint ember sem érdekel egyikőtök se, így az tényleg az időm rablása lenne, amiből nincs sok. Igen, a te szerencsétlen hozzászólásodra is azért válaszoltam, mert van értesítő, tutod így nem kell itt lógnom, hogy lássam. Az pedig vicces volt, hogy a keresőbe beírtam a nevem és még mindig írtok hülyeségeket, hogy ki vagyok, ki nem, de mint mondottam a pánik, a fóbia, az összesküvés elméletek császárai vagytok, ja nem , lúzerei, elnézést. Viszont ennyi, de több karaktert nem érsz.
Ne tetézd!
Valaki hallott már erről az abroncsról?
Mitas Touring Force

http://youtu.be/HSNvz8LfOuI
Riga Delta is jó?
Vegyetek egy babszit azt megnyugodtok. Olyan gyere velem én se megyek sehova érzés.
Hát, nekem ez nem tetszik.Én sem vagyok a kedvenc a véleményem miatt, de ami itt folyik néha, arra nem igazán tudok mit mondani, pedig úgy gondolom, elég szókinccsel rendelkezek egy ilyen egyszerű feladathoz, de annyira most nem jut az eszembe semmi azon kívül, hogy gyerekes hülyék.
(Tudom, már írja valaki, hogy akkor minek vagyok itt, menjek el ha nem tetszik, hát akkor ezt most ne tegye, megtettem, helyette.)
Már nyugi van.
Csak egy fokkal vagyunk szebbek az ördögnél, ez van...
Most nem konkrét személyre gondolok, de ha a tegnapi napot visszaolvasod, azért látod az utolsó találkozón elcsattant fénykép körüli huzavonát.
Nem követem a jelenlegi agymenését, nem tudom, hogy ez mit jelent. Mindenkit meg akar verni, vagy mi?
Azért, hogy a betegek gyűjtsék a fényképeket és az infókat?
Hali papi!
Szevasz Loller!
De rossz életed lehet, hogy évek óta ezt a nyomorék dumát tolod itt és összesítve már sok 100 és 1000 és 10000 órát azzal töltöttél azzal, hogy megmagyarázd azt, amire már saját magad sem emlékszel és itt senki más sem. Clam, inkább el kéne jönnöd neked is egy ilyen fórum találkozóra.
A következőn ott leszek én is, kíváncsi vagyok a brigádra.
gyereknek is az jött be
Vegyel egyet.