Faszt dicsekedsz!
Feketelistára kerülsz te is,mert nem vagy hülye...vigyázz!
Nem dicsekedtem,nem szokásom. Szóba jött anno hogy a Tűzoltóság mellett mindenki fusizik valamit. Én vendégezek.
Kérdezték én meg válaszoltam.
Azóta a sok szerencsétlen ezen rágódik. De nem csodálom. Ebben az országban rengeteg irigy ember él,főleg azok akik lecsúszottak és buták.
Itt is ez van...nem újdonság...szórakoztat
munkatársam Máltáról jött haza vasárnap, persze 2 hét karantén, de a hülye nekiállt teszteltetni. 70 ezrébe került, hogy jövő héten mehessen dolgozni, a végén saját bevallása szerint sem érte meg,
Ha beteg vagy nem kell teszt természetesen karantén.... viszont minden belépő csak akkor kap felmentést 5 nap után a karantén alól, ha 2 negatív pcr teszt van.... önköltségesen...
Ha beteg vagy nem így van, mert nem kell a lappangási idővel számolni. Olyankor a tünetek megjelenésétől számítva 2 hét, negatív teszt sem kell, a BRFK járványügyise szerint, tőle kérdeztük meg.
Feketelistára kerülsz te is,mert nem vagy hülye...vigyázz!
Nem dicsekedtem,nem szokásom. Szóba jött anno hogy a Tűzoltóság mellett mindenki fusizik valamit. Én vendégezek.
Kérdezték én meg válaszoltam.
Azóta a sok szerencsétlen ezen rágódik. De nem csodálom. Ebben az országban rengeteg irigy ember él,főleg azok akik lecsúszottak és buták.
Itt is ez van...nem újdonság...szórakoztat
https://index.hu/kultur/2020/0...
Neked hány van?
Van hiteled?
Erre lehetünk büszkék ugye?
Szar lehet anyukával élni életed teljében
Dobhatom ki a vasat?
Winter is coming.