Nem tom, nem volt gondom, proba igy volt,utana elso korben a beszamitas a szokasos, hahu megnez, kb 3 kiloval az ottani ar alatt kinal, hja, ez van probaljam eladni.
Ez sikerult. Odamentem, ar 3,69.Mondom lehetne engedmeny, igen, 3,49.Jo,de szurke kene a fekete nem tetszik a feher snassz. Rendelni kell. Jo, nem sietek. Utaltam az eloleget, talan egy honap megjott, utaltam a tobbi, dideregve hazahoztam, esoben.
A Krisztiannak van egy semleges stilusa, de semmi komoly.
Ha 1250 volt durcibol tuti nem 900 al kezdenek, mas liga.
Két ismerösöm tért be akkor abba az egybe komoly vételi szándékkal tiger 900-ra. Az egyik zsebbe a pénzzel, de értelemszerüen ki akart probálni egyet mielött megveszi. Ott is erös problémák adodtak aztán meg engedni.se akartak, plusz dolgokat se akartak adni, a válasz az volt hogy örüljön hogy a legjobb motort veheti meg. Na ezena ponton hagyta ott öket és vett egy gs 1250-et. A másik elsökörben beszámoltatni is akart ugyanott de nem feltétlen, de kibaszott flegmák voltak és ott hagyta öket.
Ez sikerult. Odamentem, ar 3,69.Mondom lehetne engedmeny, igen, 3,49.Jo,de szurke kene a fekete nem tetszik a feher snassz. Rendelni kell. Jo, nem sietek. Utaltam az eloleget, talan egy honap megjott, utaltam a tobbi, dideregve hazahoztam, esoben.
A Krisztiannak van egy semleges stilusa, de semmi komoly.
Ha 1250 volt durcibol tuti nem 900 al kezdenek, mas liga.
egy van.
idopont egyeztetes utan felultem, elvittem egy orara.
mondjuk felet akartak.
mért vagy 6 féle adatot
Sose mentem még háromhengeressel, de egyszer kiprobálok egyet.