Hencegtem volna?
Az irigy senkiházik látják így. Sajnálom ha te így látod ezekből hogy jó helyre nősültem. Ezért nem viszed semmire az életben,mert rosszindulatú vagy,ahelyett hogy magaddal foglalkoznál haver.
Persze a TE szüleid azért tologatnak téged rendesen ugye? Ez nem is titok.
Megfogadom a tanácsát egy ilyen életrevaló fiatalembernek...,majdnem
Csináltam,nincs értelme.
Előszöris ilyen árkategóriában mindenki tudja a tutit,mindenki maximálisan igényes,és full szervíz kell.
És ehhez ember kell akire rá tudod bízni.Aki amikor már a te költségeden kitanulta,megvan a klientúrád simán önállósodik és visi mindet,ujrakezded és pörög tovább.
Ez is megvolt.
Volt 5 alkalmazottam,szép lassan kikoptak.
Inkább a középkategóriás ülőgarnitúrákra,ágyakra,szekrénysorokra fókuszálok,az kevesebb macera.
Meg kis költségvetésű blokk konyhák,kiegészítésekkel elemes konyhák,semmi extra.
Fasznak van kedve 3 napot elbaszni plusszba mert a kedves vevő kitalál még pár dolgot és épp elfelejtette megemlíteni hogy menet közben átvariálta a lefolyót 3 méterrel.
Dicsőség... pénzel hencegni. Nálunk a haveri társaságból mindig ki lett utálva az olyan ember aki hencegett. Pedig van nagyon gazdag és nagyon szegény is a körben.
Ui: azért lásd be, ügyvéd feleség - olcsón szerzett ingatlan közt összefüggést látni, ehhez nem kell nagy elemzőnek lenni