Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze. Személyeskedtem.
Válaszod köszönöm, de úgy gondolom semmi olyat nem írtam ami miatt személyeskednek kellene. Vagy ha te így, akkor én is mondhatom hogy pont az ilyenek miatt olyan a motoros közösség amilyen.
Csak óvatosan, szerintem jelen volt a rendezvényen az SrYders, VR46Norby, V4LEONY, PRAY és a többiek is.....
Nézd meg, az adattáblán, hogy max áramerősségen hány % a Bi. Bekapcsolási idő.
Fronius, merkle. Pl.
Tegnap talán Origón voltak a hugyos félcigány retkek bundában, balcsiszoncsiztak.
Pont az ilyenek miatt egyáltalán nem egyszerű egy karburátor beállítás. A válasz előtt tisztázni kéne, hogy a kérdéses karburátor helyesen van-e felszerelve (nem dől-e például jobban annál, mint a megengedett, vagy amihez az eredeti szint tartozik). Az általános válasz egyébként az igen. Elérheti a tömítést, főleg döntött állásban.
Mi bajod ratyi?
Ennyi ésszel szabadlábon....
1 gramm rendes kokó meg 10 ezer
szóval lehet szarabbnál szarabb hasonlatokat írni
Sziasztok! Egy egyszerű karburátor beállítással kapcsolat kérdésem lenne. DellOrto PHBG 19 BS-em van, a beállított üzemanyagszintről nem vagyok meggyőződve hogy megfelelő-e, hogy nem-e kap esetles sokat. Az úszók a megadott értéknek megfelelően be vannak állítva, épek, tűszelep zár. Ha viszont a kezemmel hozzászorítom az úszóházat a karburátortesthez, és rányitom a csapot, az úszóház tömítésnél szivárogni kezd. Tulajdonképpen ez érdekelne, hogy normális-e, hogy annyi benzin van a az úszóházban hogy eléri a tömítést és szivárogni kezd? Köszönöm
20 000 = 4 db csapágy !! És még az olcsóbb boltban vettem!! Akkor mit akarsz 60 000-ért?!
nekem teljesen mindegy hogy 40 vagy 70 az a lényeg hogy ne dögöljön meg fél doboz pálca után ami nekem 5 év
ilyen 20-30 ezrek úgy elszállnak mint fing a viharban észre sem veszed hová lett.......
Te tudod mennyit akarsz elmulatni!
Vagy a "Nap íze" esetleg napolaj netán olajra lépünk aztán feltöröljük és kicsavarjuk vagy kirázzuk bele!!
Te, meg én is 70-90 amperrel használod az invertert bár én egyszer próbaképpen egy 3,25-ös elektródát elhegesztettem , de nem kínoztam vele többet mert a 2,5-ös bőven sok! 10 mm vastag anyagot is simán lehet vele hegeszteni! A másik, hogy te nem hegesztesz vele napi 7-8 órát!
De szerintem részletre még a 250 A-es is megvásárolható.
Menj be a hozzád legközelebbi okmányirodába és ott elmondják mi a teendőd , és mennyibe fog kerülni. Lesz egy eredetiségvizsgálat, nem tudom most mennyi mert köbcenti/ forint, majd egy műszaki vizsga , 5000 körül vagy ha nem az NKH-nál csináltatod akkor 11 000 , és utána az okmányiroda a rendszám és a forgalmi engedély 12 000 körül.
Ott a pont! Van is most akcióban
Vénusz.
Érdeklődnék srácok ,hogy egy kintről behozott quad 250cm-es teljesen utcai kivitel. Mennyibe kerülhet a rendszámoztatása? Csak értelmest választ várok hülyeség nem érdekel. Köszi!
ez nem tűnik rossznak: http://www.emag.hu/mastery-pro...
csak semmi pontos műszaki info nincs róla
azért ez nem ugyanaz
se a cikk se a helyzet
tv
manapság alig várja a nép hogy megdögöljön hogy legyen indok arra miért vesz másikat, plusz a mai műszaki cikkel úgy vannak tervezve hogy ha meghal ritka esetben éri meg javítani
és a régi tv-k cuccai elég fosok voltak, mert az elektroncső az minden csak nem tartós és megbízható dolog
itt meg egy hihetetlen egyszerű trafó van lecserélve egy hihetetlen bonyolult dologra
én még trafót elromlani nem láttam, max ha ki volt iktatva a hővédelem
gondolom a 400ezres inverter ésaz 50 ezres inverter nem egyforma cuccokból épül fel hiszen akkor megközelítőleg egyforma lenne az áruk
na majd még olvasgatok a témáról hátha van olyan gagyi ami tartós is és használható
de ha tudsz konkrét típust akkor az is jól jönne
bár nálunk a hegesztők azt mondják hogy 200+ ampereset kell venni mert az kis teljesítményen egrészt kevesebbet eszik és kb sosem romlik el , ellenben ami csúcsra van járatva az többet is eszik és hamarabb levégel
mondjuk ők könnyen beszélne a több millás gépeik mellől......
Nehogy azt hidd , hogy a régiek nem romlottak el?! Gondolj bele: régebben a TV-szerelő műhelye tele volt rossz televizesládával. A napokban jártam az egyiknél és üres a műhely, panaszkodik , hogy nincs munka a tizede sem mint régen! ugyanez van a heg.trafókkal is! De a te dolgod, azt teszel amit akarsz!!