Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hadilyuk = csatakanca.
Hagyjuk..
Az első két sor igaz.Persze a birkák pont nem veszik észre!
Két szám között bekiáltottam Niconak ki is nézett felállt a dobszékről azt vigyorgott, meg a körülöttem lévők is. Már három órával a kezdés előtt ott álltunk aj ó helyért, volt is vagy kb 10 méterre a színpad!
Te voltál ott a dobos mögött az a csíkos fejű....?
Maradjunk annyiban még beszélünk... előtte nap céges buli, 20 éves a győri naaaagy gyár pénteken meg a vezetőségnek külön buli, gondolom a tűzijátékot majd felvételről kapjuk mi másnap kivetítőn! viszont a pénteki bulit jól láttam egész közelről, istenien alakított a banda!!!
Egyébként egészségedre!!
Én mindenképpen megyek mert meglehetősen ritka a vércsoportom és abból mindig hiány van.
Szia! Igen Győrben már voltam önkéntes véradáson.
Szia István! A Te rossz véredet is levették?! Vagy csak elrettentő példának??
Szia! Elvileg nincs akadálya mivel akkor már szabin leszek, sőt már vért is adtam.
Miben ír "igazat"?? A politizálásra ott vannak a politikával foglalkozó oldalak!! Egy az USA-ban levő cigány ne ugasson ide! Ez éppen olyan mint a kerítés mögött ugató csimbókos szőrű nem nevelt kutya . Mikor véget ér a kerítés akkor visszaugrik oda ahol még van és onnan ugat.
Esetleg a fuj orbángeci,szemétlibsi,mocskos náci mind takarodjon kívül lenne egy konstruktív valóban elfogadható alternatíva akkor lehetne,de ez a merev lőtéri olcsó faszságból már tele a padlás.
Pedig igazat ír! Egyébként minden mást szóba lehet itt hozni, csak a politikát nem?
Pocses !!!
Nem jöttök el ti is ?
https://www.sportmotor.hu/esem...
Engem ilyenek szoktak feltartani reggelente az M1-en a belső sávban Nyilván egynek sem magyar a rendszáma...
Magát a képet már láttam az egyik autós oldalon, de a kommentek tényleg nem rosszak jajj a családodra jajj
mááár csak egy ló kellet volna rá, persze fordítva, hogy a lámpánál leszarja a lambódidit
Sör pattint
Jóó reeggelt motyorosok
2 nap pihiiiiii
Akkor jó a sorod mint egy szatyor vizitornak.
Nálatok nagy szigor lehet
Én 8órából 6ot pihenéssel töltök
Kivéve szombatot, akkor kajával együtt 40 perc pihi volt, a többit meg munkával
1x fent máskor lent
De még 3óra azt othon leszek, ha meg nem fog a 620as vonyit
Szia Cefi! Csak semmi kapkodás ezek fizetgetnek, mi meg dolgozgatunk. A kaja idő 20perc ami max egy óra, na jó néha másfél...
Szeva Pocses nem bealudni
Dolgozáá és gyorsan eltelik
Most van kajaidő
Reggel meg vár a seeer
Oszt alvás

U.i kitartást
Lassan telik az iccakás műszak...