Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elmondásuk szerint vérprofi volt minden. Tőlem kicsit távol áll ez a stílus, itthon nem igazán szoktam hallgatni. Tavaly nyáron viszont fiam unszolására egy közeli falunapra elcsábultam a Beatricét megnézni. Meglepődtem magamon, hogy mennyire a hatása alá tud kerülni a magamfajta antirocker is. Nagyon jól éreztem magam.
Még szerencse, hogy ne borította fel a motort, gondolom kicsontoztad volna mielőtt jönnek a sünök.
Szia Zsótti! Nagyon jó volt tényleg, alig hallgatom őket csak vagy 32 éve. Nem is voltunk messze a "kínpadtól"
Helló rocker Pityu! Képzeld két ismerős is elment felétek megnézni az Iron Maident. Nagyon tetszett nekik is.
Hát de basszus tegnap reggel lementem az ATM-hez leszállok a gépről veszek ki pénzt mikor fordulok vissza azt látom hogy egy részeg holland éppen mászik felfelé a malacra. Már fel is merült bennem a gondolat hogy egy Norisos körbepörgő rúgással lekapom a csókát a gépről. De szerencséjére nem sikerült felmásznia rá mert a láblendítése nem sikerült és hanyatt vágódott és elterült a betonon. Pedig már felvettem az alapállást.
Csigalom nyugavér.
Nem lesz valami összeröffenés vagy találkozó vagy börze vagy bármi hasonló a hétvégén a víznek (Duna) ezen a felén ? Már most tele a tököm a fesztivállal ami a szomszédban dübörög. Tele a 70-es részegen dülöngélő, ordító félmeztelen majmokkal. Kezd fárasztani a kerülgetésük.
Ne nevess, akinek trippere vagy kankója van azt is rá lehet írni! De mi van, ha a lista egy kötetnyi?!
Ismeritek ezt a ProiD karkötő cuccot? www.proid.hu Nekem rajta van a nevem, értesítendő telefonszám és a penicillin és méhcsípés allergiám. Hasznos holmi...
Nekem is volt ismerős aki 60-as IQ mellett lett miliomos
Valami 22 évet kapott a számlázások miatt
Pedig a java pénzt más tapsolta ám el....
hajrá!
Tobb az olyan ismerosom aki diploma es vannak akik erettsegi nelkul lettek jomoduak mint akiknek több diplomájuk is van. Akkor hogy van ez ?
Aki meg nem tud angolul, az semmit nem ér mi?
Máshogy is lehet akár x6-od. Egyik ismerősnek szólt a főnöke, céges autót kell vennie, kérdezte mi a felső limit, a válasz nincs határ. Így az egyel gagyibb m6 alattit választotta egy szép böszme benyás motorral emmpakkost. Jól kib@szt@k vele.
Egy jó segg meg nagy csöcs előbb hozzásegít az x6-hoz mint a sok diploma.
És aki ezek mellé még okos is annak meg is lesz a jólét
Amúgy most egy svájci pék gyereket hallgatok....René Baumann.. Vagyis DJ Bobo
Imádom a macskákat! Mind2 világban élnek.Nemhiába voltak Egyiptomban szent állatok.Anyukámnál 7db cica van. Amúgy nem lehet őket kiismerni...
Nem alszom, mert nemsokára indulunk Németországba Meg hát a macskák éjjel aktívak
Büszke is lehetsz, szorgalomról és értelemről tanúskodik mindez Meg nyelvérzékről A motorozás meg legyen az ilyen hazárdírozó őrültek sajátja, mint mi
Látom még nem alszol... Angol 2tannyelvűben végzett,az érettségi 1ben felsőfokú nyelvvizsga.Aztán magánszorgalomból megcsinálta a nemzetközi felsőfokot.Plusz német középfok és angol szakmai(közgazdaság)felsőfok valamint olasz 2év az egyetemen...na itt tart most.Büszke vagyok Rá!Igaz,hogy motoron 1szer ült,a garázsban,mikor sztenderen volt! Szóval motoros csaj nem lesz belőle...
Én a nyelvtudással kapcsolatban elég keményvonalas véleményen vagyok. Angolul mostanság illik tudni...egy tanárnőm még a gimiben azt mondta angolul tudni = szobatisztának lenni Na meg ugye mostanság az a lingua franca (brexit ide vagy oda)... Itthon ha van egy erős angol ÉS (nem vagy) német tudásod (írásban és szóban), akkor ha jó koponya is vagy hozzá, bajod már nem lehet az életben! Mi az a három nyelv amit a lányod beszél?
Sok sikert! Ráadásul a lányomnak 3 nyelvvizsgához volt kötve ez a diploma...(ebből 2 felső fok)szóval tényleg használható tudás van mögötte...ezért utálom,mikor a selejtnek,aki nem akar tanulni-nyomják a pénzt,aki meg tanulni akar-az fizet. Na de hagyjuk ismert aki ismer tudja,hogy enyhe fokú rasszista vagyok...
Szép! Azért igen egy MA-nak van már súlya! Még WC papírként is Én már most készülök a jövő évi PhD felvételire
Én az enyémet 90ben kaptam... Eddig jól el vagyok vele... A lányom a Corvinusra járt....most még folytatja a mester képzésen...
Egy diploma egy neves és jó egyetemen viszont kapukat képes megnyitni és ha meg van a magadhoz való eszed, jólétet is biztosíthat szvsz...