Kakucson volt valaki idén... én már egy pár éve nem voltam most készülök, csak nem tudom mire számítsak!? Fejlődött valamit az infrastruktúra!? Mert mikor én voltam elég proli volt! :)
Most jöttem be kintről a '71-esen forma 1 -et idéző hanggal valaki éppen elhajtott. De gondolom ott a célnál a szervizkocsi, ha valami beszrik akkor pillanat alatt kicserélik!
Pestis pedig nem is kell!
Hááát
Amikor vettem az Lc4 motort valami contiattack volt az elején
Féltem vele menni annyira tapadt
Elvittem eredet vizsgálatra utána tettem fel bütyköset mert avval valamennyire élvezhető az aszfalt is
Engem mindenki imád
Főleg "élőben" mert akkor meg sem merek szólalni csak lapulok mint szar a fűben....
Kiskoromban ért egy elég ütős kis sokk az átrendezte a kötéseket az anyamban szóta vannak hibák, és az idő múlásával nem csökken.
Egyik ilyen zavar, hogy bántóan őszinte vagyok, ami nem könnyíti meg a társas kapcsolatokat
Sziasztok! Van valami info-tok arról, hogy holnap lesz-e Parádfürdőn extrém enduro verseny? Még mielőtt megkérdeznétek, innen vettem a dolgot: https://mams.hu/hu/letoltes/6397
most kaptam egy emailt hogy 5 hónap alatt 7 centivel lehet hosszabb a répa (nem tudom ki árulkodott de az ért az asszonyt meg fogom csapkodni )
5 hónap 7 centi, akkor az egy évben 16,8 centi
amire 70 éves leszek addigra pont el fog érni az utca végéig
színtévesztő vagyok aztán én azon nem látok ló@ sem az üveg meg 9es
ezért nem is szoktam hegesztgetni, csak aki a rokonságban ilyen beállítottságú volt már nem praktizál, aztán össze kellene hozni egy garázsajtót az egyik női rokonnak
a szépség nem számít mert lemezelve lesz, csak ne essen darabokra amíg el nem hagyom a portát
Kakucson volt valaki idén... én már egy pár éve nem voltam most készülök, csak nem tudom mire számítsak!? Fejlődött valamit az infrastruktúra!? Mert mikor én voltam elég proli volt! :)
Pestis pedig nem is kell!
de nem mondom meg
Amikor vettem az Lc4 motort valami contiattack volt az elején
Féltem vele menni annyira tapadt
Elvittem eredet vizsgálatra utána tettem fel bütyköset mert avval valamennyire élvezhető az aszfalt is
Főleg "élőben" mert akkor meg sem merek szólalni csak lapulok mint szar a fűben....
Kiskoromban ért egy elég ütős kis sokk az átrendezte a kötéseket az anyamban szóta vannak hibák, és az idő múlásával nem csökken.
Egyik ilyen zavar, hogy bántóan őszinte vagyok, ami nem könnyíti meg a társas kapcsolatokat
Ez a gyanús
nagy bmw nagy farok nagy bankszámla.......
meg egy jó nagy a szeme alá hogy ezeket elfelejtse
5 hónap 7 centi, akkor az egy évben 16,8 centi
amire 70 éves leszek addigra pont el fog érni az utca végéig
ezért nem is szoktam hegesztgetni, csak aki a rokonságban ilyen beállítottságú volt már nem praktizál, aztán össze kellene hozni egy garázsajtót az egyik női rokonnak
a szépség nem számít mert lemezelve lesz, csak ne essen darabokra amíg el nem hagyom a portát