Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ennyire bizonytalan vagy magadban akkor talán ne a pálcát húzogasd! Alighanem túl sötét a védőüveg a pajzsban és ezért nem látod a fémolvadékot és a salakot külön. Nézd már meg hányas a száma?! Neked 8-as vagy 9-es kellene legyen.
amíg nem esik le a salak addig többnyire egész jól néz ki
Szal csak a vastyúk is talál szeget alapon taknyolás a nyerő?
jó, azért káromkodni nem kell
örülök ha egyben marad a 2 vas, fingom nincs mi folyik és hová, egszerűen azt se látom hogy eltalálom-e a 2 vas közti rést amikor húzogatom a pálcát.....
kettesbe csak 5 kiló van(meg ilyen 10-20 dkák vagy mifene), legalábbis ahol néztem ott azt mondták a 2,5 ben van több kiszerelés
savállót adnak darabra is de ez a natúrat nem
Azt kifelejtettem, hogy nagyobb árammal jobb a beolvadás, és nem fordulhat elő, hogy hideg-ráfolyás van.
Ha nem állandó munka lesz, akkor 2-eset vegyél! De úgy rém lik , hogy nem csak 5 kilós csomagolásban lehet venni. Van 1-2 2,5 kg ha jól emlékszem , de ha nem sok munkád lesz akkor egy kiló is sokáig kitart !!
azért mert a praktikerben vettem egy trafót ezelőtt 10 éve és most fogyott el az első doboz elektróda
szóval ennyire sokat használom
csak most lenne egy kis meló(amihez kb semmi kedvem de meg kell csinálni) aztán szenvedek de nagyon
9ezer pénz egy doboz ok elektróda, hát majdnem elvitt a szívinfartus én számotam 3-4 ezerre
Ha kiszámolod a 2 mm-es elektróda keresztmetszetét , majd a 2,5-ös-t és azt hogy mekkora árammal szokásod hegeszteni, az Ampert elosztod a keresztmetszettel és meg fogod kapni, hogy azért szebb a varratod, mert a keresztmetszetre eső áram nagyobb. És úgy könnyebb szebb varratot csinálni. De miért nem veszel egy rendes invertert, 160 A-est legalább ?! Azzal lehet még csak szépen dolgozni!
mert a kettessel szebben hegesztek a kis hoki trafómmal de ha nem gazdaságos akkor veszek 2.5öst és elhozom fatertól a buzi nehéz hetrát
Ez miért kérdés Neked?
Elvileg a 2,5-ösben: a bevonat egyforma vastag szok lenni...
melyikbe lehet a több vas?
az 5kg 2-es hegesztőpálcában van az 5kg 2.5-ös pálcában?
akkor ez a cikk hamisnak bizonyult
Micsoda ? Már abba beledöglött volna az a girnyó mikor rázuhan a malac.
Erotikus a hangja: b*ssza a fülemet...
Ha tiszta lettél volna sem.
Fülig sárosan se a benzinkúton se a cukrászdában nem szerettek nagyon a lányok
Pedig teljesen motorosnak voltam öltözve
Jól haladunk a női magazinok színvonala fele. Bár ami igaz az igaz. Nők szerint kurva jól mutatok bőrruhában
Bár amikor meglátják, hogy közlekedek nem igazán akarnak már ilyesféle kalandokat Nem jönnek rohonc-lékázni
Rögtön beöltözöm rugdalódzóba.
Jól van, megmenekültünk.
http://totalbike.hu/hirek/2016/07/08/a_csajok_a_motorosokra_buknak/
Dallamos a hangja mint állat! Ettől független Sodom, Kreator, Slayer, jöhet mind ill. megvan mindegyik összes lemeze.
Pedig az élő zenének semmi máshoz nem hasonlítható hangulata van. Igazából részletkérdés, hogy rockról van-e szó. A rockzene "csak" egy lehetőség a komoly muzsika egyszerűvé tételére. Sok ember által befogadhatóvá és sok ember által játszhatóvá teszi azt, ezáltal szélesebb körben terjedhet, mint mondjuk a komoly zene, amihez technikai okokból kell 50 zenész és egy hangverseny terem. A lényeg ugyanaz: emberek együtt szórakoznak olyan módon, hogy nem a tánc vagy az egyéb járulékos dolog az élvezeti cikk, hanem maga a zene. (Nyilván ez csak azokra a zenekarokra vonatkozik, akik érdemi zenei produktum előállítására is képesek, nem a Tankcsapdára gondolok. Az másképp jó.)
http://youtu.be/tRJ331ptKvo
(Ezen véletlenül ott voltam. )
Ma meg Kárpátia.... Megnézem őket,mert idén még csak 5ször voltam...