Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd teszek fel!
A kep ami a cikknel van ahogy fujja a csavo a zöld lancot, nevetseges, balfasz. Egyebkent a gyari ajanlas is az hogy olajozd a lancot. Tura motoron tokeletes a lancolajzo, ez tény.
Akartam is mondani, hogy megér pár galériát. "System"-nek nevezik baszki a fröccsöntött tartályt, amit a motorodra kötegelőzhetsz.
Én is... Elértük, hogy már láncolajozós cikk is van.
Reggelt. Sírok.
Nem bírod elviselni ha nemet mondanak.
Joooo kiegtem
Ki van a tömegben....
Unalmas vagy...
Terelsz ratyi.
Fáradsz. És hat a prozac.?
Nincsen itt :( egy tök hangulatos, nagyjabol 7fős társaság volt, több kamerával.
Akkor elég szarul csinálod! A többi pedig kamu, olyan vagy mint a többi rajongóm....
jaj te marharépa, ha még nem tűnt volna fel kerülöm a veled való eszmecserét, még hogy miattad kis naiv
a képet meg kémeim továbbították......
Tanulj meg helyesen írni! Utána beszélhetünk!
Kit érdekel?
Ki se látsz a kenyszerzubbonybol csorikam,meg az a sok gyógyszer amit remélem bevettél. se segít,kettős lakásod van,és kényszeres hazudozó homoszexuális transzvesztita vagy.
Asse tudod mi az igaz és hamis.
Valami motorversenzonek képzeled magad.
Volt a videok között egy nagyon jó Montenegror, nyaralós video. De miota megújult az oldal nem talalom. Valaki esetleg tud segiteni megtalalni ?
Érdekes képeket tárolsz a gépeden.... Ratyi! Csak azt szeretnétek, hogy a többség utáljon, de nem így van! Te is egy új rajongóm vagy? Mivel eddig nem írtál ide, most is csak miattam!
https://www.sportmotor.hu/esem...
Nem elég? Saját bevallása.... Egyébként tudsz repülni?
Látszik abból is, amit olvasol, hogy milyen értelmi szinten vagy...
Ne bántsátok!
Clam igazi közösségépítő, mert egységessé kovácsolta a sportmotor tagságát és most mindenki őt utálja (az helyett hogy teljesen megszokott és normális módon egymással acsarkodnánk).
Ma ennyi infóból dolgozol? Zoli dobott egy csontot és ezt rágdosod?
Camilla Camilla...
Ez igaz történet,a blikk is megirta,a yetivel is volt interjú aki megeroszakot,csak ő utána öngyilkos lett.