Legalább egy Fireblade volt?
A horvátok nem fukarkodnak, ami az autópályarendőrség járműveit illeti. Bejönnek a Hondáik
Viszont nálam az abszolút favorit a dubai rendőrség gépparkja (már i8-asuk is van)
23.-án lesz a buli.... Mondjuk én ma is iszok.... A lányom ma államvizsgázott.... Mondtam Neki:-én már kb.30éve tudom,hogy a diploma tapétának kicsi,WC-papírnak meg kemény...
Ez ám kérlek. Koncert után semmi bajom nem volt a hallásommal, nagyon jó volt a kihangosítás, arról nem beszélve csak egy hiba volt csak Dickinsonnak azért mert bohóckodott így egy pillanattal később kezdte az éneket. Hozták a teljes színpadot fénytechnikát stb... hát ja nem ma kezdték.
Ez az élet igazi értelne bekiabálni a színpadra
Egyszer voltam eddig koncerten az volt az utolsó is
Valami edda nevű nép muzsikált, ott álltam a hangfal előtt fél méterre de egy hangot nem hallottam
Igazándiból azt se tudtam merre vagyok arccal
Jó pár napig alig hallottam, szóval biztos ott voltam
A horvátok nem fukarkodnak, ami az autópályarendőrség járműveit illeti. Bejönnek a Hondáik
Viszont nálam az abszolút favorit a dubai rendőrség gépparkja (már i8-asuk is van)
http://totalbike.hu/magazin/2016/07/04/a_vizsga_amin_rendorok_is_megbuknak/
core1493@gmail.com
És a mama is elesett.
Egyszer voltam eddig koncerten az volt az utolsó is
Valami edda nevű nép muzsikált, ott álltam a hangfal előtt fél méterre de egy hangot nem hallottam
Igazándiból azt se tudtam merre vagyok arccal
Jó pár napig alig hallottam, szóval biztos ott voltam