Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dubaj.....hajaj....
Legalább egy Fireblade volt?
A horvátok nem fukarkodnak, ami az autópályarendőrség járműveit illeti. Bejönnek a Hondáik
Viszont nálam az abszolút favorit a dubai rendőrség gépparkja (már i8-asuk is van)
23.-án lesz a buli.... Mondjuk én ma is iszok.... A lányom ma államvizsgázott.... Mondtam Neki:-én már kb.30éve tudom,hogy a diploma tapétának kicsi,WC-papírnak meg kemény...
Szia Zsóttika! Akkor egészsegg a júliusi srácokra.
Nálunk magasabb a szalagkorlát,van 70es is....
Engem meg egyszer kísért Horvátoknál egy rendőr, alig vártuk, hogy lekanyarjon... 50-es korlát!
Egyszer kísértem autóval motorosrendőrt. Iszonyat szépen és szabályosan motorozott, ahogy az a nagykönyvben meg van írva Jó volt nézni...
Sedernek rendesen ezerrel....
Nem rosszak a srácok!
http://totalbike.hu/magazin/2016/07/04/a_vizsga_amin_rendorok_is_megbuknak/
Használt motor importőrt keresek!

core1493@gmail.com
Mer' cihopata módon száguldoznak....
Úgy lesz köszi!
Baxd fel állványra tedd 2.-be indítsd be és fogj két térkődarabot.
Szolidaritásból. De legalább neki jóval kisebb a majréja mint nekem.
Ez egy hülye pöcs volt.
És a mama is elesett.
Állítólag.
Mé vannak
Ugye tudod, hogy vannak más rockzenekarok is.
Ez ám kérlek. Koncert után semmi bajom nem volt a hallásommal, nagyon jó volt a kihangosítás, arról nem beszélve csak egy hiba volt csak Dickinsonnak azért mert bohóckodott így egy pillanattal később kezdte az éneket. Hozták a teljes színpadot fénytechnikát stb... hát ja nem ma kezdték.
Hali!!!Eladóba nem tud valaki Arrow dobot ???supermotora kellene!!
Ez az élet igazi értelne bekiabálni a színpadra
Egyszer voltam eddig koncerten az volt az utolsó is
Valami edda nevű nép muzsikált, ott álltam a hangfal előtt fél méterre de egy hangot nem hallottam
Igazándiból azt se tudtam merre vagyok arccal
Jó pár napig alig hallottam, szóval biztos ott voltam
Négykerekű gumisok kedvence motorbicikli, nem kell egyensúlyozni vele, és ha a lábadat nem teszed le akkor sem dől fel!
Bameg, rá kellett gugliznom, hogy ez a Shine-izé egyáltalán micsoda...
Keresek Shineray 250 Spyder STXE kilépőt ha van valakinek elfekvőben az írjon rám PM-ben. Köszönöm!