Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom nem mentél vele csak eldontotted,mert a z750 szar volt.
Úgy fog menni másodikban mint a K5 hatosban. Sírógörcsöt fogsz kapni.
Nem igazán értem a Hondáéknál mi megy...... Nincs középkategóriás Naked motorjuk ( A CB650 ne számoljuk ), A CB1000R-t csak foltozzák. Új szín, ABS. A konkurencia erősen helyben hagyta. És most nem lesz közepes sportmotorjuk, és a CBR1000RR is már vastagon a szalonokban kéne hogy legyen....Ennyire jól megy a CB500, NC750, AfricaTwin hogy nem éri meg fejleszteni az utcai szegmest?
Huhh,a 13-as streetnek van hangja.Nem is rossz,a 800-ast még nem tudom.
Csak jokat olvastam amiota megjelent. Kiprobálnám.
Ez meg nemis a showa/KBY/nissin féle Speed hanem az ölincces R.
Naná hogy imádja.
A barátom aki vette a speed triple r-t nagyon imádja, lassan én is eljutok addig, hogy kipróbáljam.
675-ös street.
Miért? Most mid van?
Naná hogy jó.Ha tényleg fogható lesz veszek egyet jövőre.
Pont ott van a cikk végén, hogy a Daytona is megkapja a 765ccm-es motort. Biztos jó lesz.
260 ló bocsesz.
Lányoméknak pl. a csak a fówágen, vőm már építi a 4es Golf 1.9 TDI-t pályára olyan 206 ló lesz 500föle nyújjtonnal. Na majd annak eltiprom...
nem értem én ezeket az új motorokat, hangjuk nincs, a 60-100 LE közti kategóriából eltűnik a bugi, minden villanyos...
A jó hír hogy gyön a 800-as street.
765ccm.
Jajh ugyanmár...nem vagyok én egyik márkának sem a kéretlen prókátora...
Nekem oly mindegy kinek-mije van. A lényeg, hogy nekem tetszik, amit vezetek és van bennük spiritusz!
Viszont egy szomorú hír mára, vége a cbr600rr-nek az év végén. Röviden a cikk lényege, hogy január 1től jön az euro 4, amit nme tud teljesíteni, fejleszteni meg nem fognak újat, mert nem éri meg, ugyan annyiba kerül a fejlesztése, mint egy ezresnek. Az új 1000rr viszont jön jövőre.
http://www.motorcyclenews.com/...
Kényes témára tapintottam?
4 karika helyett csak egyre gondolj mondogasd magadban egy karika egy karika egy karika frászkarika...
...mondta a Cápa és kiköpte a szörfdeszkát
Tudom min röhögsz ennyire... De nem, nem olyan nekem az Audi emlegetése, mint Ördögnek a szentelvíz... Már nem
Vagy egy nagyon hosszú kezű lány A tieden ha nem vigyáz, gyorsan beleég egy karika az alkarba, 4 ilyen után kész is az Audi jel
Vagy gibbon,de akkormeg csúnya szőrös.
Ügyes ám Átadom!