Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont esedékes egy garázsajtó projekt, így le tudnék faragni egy 10est az árból
Csak tartok ezektől a gagyiktól hogy ha kihal hogy lesz a szervizes része
Lehet inkább az lesz hogy elmegyek faterhoz lerugdosom a pókokat a hetráról aztán inkább eliszom a munkabért
Az legalább meglátszik rajtam
Ne becsüld le, igen jó kis gép az!! Nagyjából ugyanazokat tudja az enyém is! De ha 180- asat veszel, az téged kiszolgál! Igaz amennyit Te hegesztesz a 140-es is!
Akkor azt mondod hogy egy ilyen hoki inverteres cucc is lehet jó?
http://barkacssziget.hu/websho...
Meggondolandó!
MOL-os olajat kell venni, azt talán nem hamisítják...
Tegnap a "kék fény"-ben az olajhamisítókról beszéltek. Most aztán mihez igazodjon a szegény motoros aki félti a gépét? Bár én olaj szakboltban veszem!?!
Nekem is ilyen ötvenezer Ft-os van és ennek inkább az a baja, hogy ha alut hegesztek vele , akkor melegben lekapcsol. Azt hittem valami szar félvezetők vannak benne, de Matsushita a félvezetők vannak benne! Eddig semmi bajom nem volt vele!
Nem vótá' te vasutas....?
Ebben a világban nehéz megtalálni az egyensúlyt... Nyilván a legtöbb ember azt szeretné, ha nem utálnák (túl) sokan viszont mindenkinek meg nem lehet megfelelni! És nem is kell... Meg kell tanulni mérlegelni és alkalomadtán továbblépni...
Inkább vágjon el a vonat hosszában, az csak gyorsabb....
Nincs Neked semmi bajod baz+,én pont ilyen vagyok....csak az ilyen ember már ritka.... Én életemben sem mondtam a feketére,hogy fehér,mert pont azt akarták hallani.És engem is+utáltak sokan.De aki kedvel,az pont azért kedvel,mert 1enes vagyok... Ismerőseim szerint "nyers"...
De már erre a kis időre nem változok.... Van egy mondás:-Jobb a tűzben elégni,mint a húgyban ázni
Méhviasz csak oldott állapotban kenhető, elég rideg cucc hidegben törékeny
50ért van olyan ami beindul hidegben is?
Havernak van olcsó az nem képes hidegben indulni, a lakásba kell tartani és bekapcsolni utána 0 fok felé se áll le kint
No meg azota van egy jo bevállt pizziriád.
Ritkán vagyok bunkó. Mert hamis dolgot szinte sosem mondok. De képtelen vagyok jópofizni, ha egy kaja szar akkor nem fogom mondani hogy jóízű még akkor sem ha megsértődik aki csinálta
Stbstb
Sajna nem mindig bírom magamba folytatni a véleményeket, volt is belőle sértődés nem kevés.
Hihetetlenül sok óvszert megspóroltam ám emiatt
Használj vazelint....
Vajat rá. Vagy sikosítót ugy lecsussdzanak rola a bogarak. Hátránya, ha perec van, sokkal több ideig csúszol mint szárazon.
Sok a majomcsapda szerintem.... Tudod,a makiverem....
Ő diplomataként diplomatikusan mondta el nekem
Bőr olajjal ápolom, a motoros dzsekimet, szerintetek jó, vagy lnkább vegyek méhviaszt?
Srácok ha györtöm az uborkám, bepirosodik a feje. Az mitöl lehet? 95öst tankolok amúgy.
Na ez pont megvan.... Csak én úgy ismertem,hogy:-Ki az abszolut diplomatikus?-Aki úgy elküld a picsába,hogy alig várod,hogy indulhass!
Jó estét Neked is! Nem írtam neki semmi sértőt! Csak az igazat. De nem zavar! Az eszéhez értem. Ezután ha tudom a megfejtést akkor is csendben maradok!!
Mondjuk úgy, hogy vékony a mezsgye a kettő között.
Nyilván nem árt, ha van egy kis empátia benned és egy nagy adag diplomáciai érzék.
Nagyapám mindig azt mondta, hogy ha a diplomáciában mozgok meg kell tanulnom úgy elküldeni embereket a fenébe, hogy még meg is kérdezzék mikor indulhatnak