Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy elég sikamlós terület..... Ha az ember őszinte,akkor gyakran rásütik,hogy bunkó oder rasszista.... Vagy mind2...
Bevont elektródás ívhegesztésről beszélünk. A "fogyóelektródás védőgázos ívhegesztéshez kell a palack. De abból is vannak kisebbek! De ilyen gépem még nincs, bár gondolkodom rajta! Csodálatos varratokat lehet készíteni alumínium és savállóból is!
Áramütés vagy agyrázkódás?
Az őszinteség csak annak bántó, akinek fáj az igazság
A bunkóság megint egy másik dolog
Na nem is az inverter a drága, hanem a CO-palack....
50 000 ft körüli összegért lehet már kapni invertert 160 ampereset, én a helyedben vennék egyet. Nekem is van hegesztőtrafóm magam tekercseltem és raktam össze , de az inverter magasan felette áll! Nem utolsó szempont, hogy lehet savállóval is dolgozni vele!!
hegesztettem ma inverterrel, tök faca
egész máshogy muzsikál mint a 12ezres praktikeres trafóm
igaz majd 400 pénz volt az inverter, olyan könnyű volt hogy a pöcsömön el tudtam volna vinni
70 amperral úgy olvasztotta a 2,5-ös pálcát hogy öröm volt nézni
és ezt az automata pajzsot is gyors meg tudnám szokni....
Szívesen!
Hegesztess saválló csőből, és akkor nem kell krómozni! Vagy sima vascsőből és le kell horganyoztatni!
Ha a Google a barátodra gondolsz azt már próbáltam egy 45cm x 21cm-es gallytörőt 45 000Ft-ért akarnak lekrómozni. Ezt kicsit sokallom! Ezért gondoltam ,hogy megkérdezem itt a fórumon.
Ha már vagy még nem próbáltad : Ott van előtted a kereső!!! Beírod, hogy krómozás! Aztán válogatsz!
Hát ezt a választ magadban hagyhattad volna. Ezzel nem sokara megyek!
Igen! Az a figura, aki a sültgalambot is repteti!
Tudtok valakit aki jó áron le tudná krómozni a quad gallytörőmet?
Az őszinte az ilyen:
Nem őszinte a mosolyom,mikor arra gondolok,hogy Afrika bajnokságot közvetítenek.....
Na akarsz róla beszélni Nem is tudtam afrikai csapat juttott eb döntőbe tele van boxossal.
Biztosan van értelme. az úr nem hiába teremtett ennyi idiótát, csak van valami értelme.....
Ehhez mi nem értünk, mindennek +van az oka.
le kell tiltani a picsába, épp most tettem meg
aztán nincs stressz
Nehogy véletlenül valaki lemaradjon!
Muszáj ezt ennyire erőltetni minden motoros fórumon?
Ott folytatjuk, ahol utoljára abbahagytuk! :)

A második részben nagyobb szerepet kap a táj, és a táj által nyújtott kihívások leküzdése.
Találkozunk egy figyelmetlen terepjáróssal is, valamint egy rögtönzött interviewban megtudhatjuk, hogy "Mi is az a MoTourist", és milyen videókat várhatunk a YouTube csatornájukon!

Aztán folytatjuk utunkat a legkülönbözőbb (enyhe) terepviszonyok között, sőt, egyszer még el is vesztem az erdőben! (Erről eszembe jutott egy vicc, de ezt majd máskor...)
A videó végén viszont egy olyan meredek "falon" ereszkedtünk le, hogy a hátsó doboz konkrétan hátba vágott! Persze a képernyőn ez épp csak egy vakondtúrásnak látszik, de higgyétek el, egy pillanatra megfagyott bennem a sportcsoki is!

S01E06/2 Zselici terepezés és MoTurist interview
http://youtu.be/ivCr17oxn4I

Ha csak a MoTurist interviewra vagy kíváncsi, tekerj 5:35-re!
Darwin elmélete működik. az életképtelenek kihalnak
én az oktoberfestre gondoltam, egy kicsit előbb indult, hogy biztos legyen tuti helye
Gondolom a BMW múzeumban vagy. Pár képet majd meglesnék szívesén! Ja én meg dolgozgatok...