Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A minap bejártuk a Zselic földes-köves-aszfaltos-kavicsos-füves-poros-sáros útjait! :)
A videó első felében a most vásárolt SONY AS100V kameráról beszélek, aztán egy picit csöndben maradok, de később ismét folytatom a mondandóm a motorozásról.
Mindeközben hosszabb-rövidebb jeleneteket válogattam össze, hogy a Zselic szépségét és változatosságát próbáljam megmutatni, érdemes hát végignézni!
Annyi utat bejártunk, annyi dolog történt velünk, hogy egy videóba bele se fért volna minden, ezért két részre bontottuk az anyagot! Az első rész inkább VLOG, és szinte végig jár a szám. A videó végét "igazi drámával" zárjuk, és a következő részig mindenki tűkön ülhet, hogy vajon mi is történhetett!
Szarkazmus kikapcs...
FOLYTATJUK!

http://youtu.be/dERhmOGehlI

HA TETSZETT, NE FELEJTSD EL MEGOSZTANI! ;)
Iratkozzatok fel a YouTube csatornára, és kövessetek facebookon, hogy mindig értesüljetek a friss videókról, képekről!
Sziasztok!
Szigetszentmiklóson Stiller Évától ne vegyen senki motort, nem ajánlom, át akart verni engem is, a motor papírjaival is hitegetett. Nagyon sok motort hirdet de vigyázni kell vele.
Mire ez a kirohanás ? Mond meg onnan a tutit mit tegyünk , hogy mi is " piköpködőkkel ' közlekedhessünk , hogy ámuljanak itthon a cigányok , mint ahogy nálatok népszerű pl. Harlemba a fekete tesók között !?
Talán pont neked nincs alapod reklamálni a boxos elnökötökkel niggerseggnyaló! A másik: Ez egy motoros oldal, itt csak a cigányok szokása bunkónak lenni. Ha már alulmaradtál kulturáltságban legalább ne mutasd, hogy mindenki lássa!!
Ez jol megmondtad
A kurva anyád orbán geci...
Ti meg a birkái vagytok...
Grat., ügyesek vagytok mocskos magyarok... Csak akkor érzitek jól magatok, ha seggben van a nyelvetek...
Szánalmas....
Hegesztőrobot volt, úgy, hogy a felét én hegesztettem! És az állandó éjjelhez hozzá lehet szokni, meg éjjel hűvösebb is van, 370-400 Amperokkal. (CO)
jó...... a roboton lehet éjszakázni, oda elég két zombi is pakolni a jigbe
de ahol gondolkodni is kell ott már hajnal 4 óra felé elég lassan számolódnak ki a műveletek
Tetszik nem tetszik ez van , mint a papagájeledel :eszi-nem eszi nem kap mást!!
( elkapják a rendőrök a cigányt kezében a zsákkal : Mi van ebben te cigány! -Papagájeledel- ! De cigány ez kábítószer!!
-Eszi-nem eszi nem kap mást!-
Egy időben amikor egyedül dolgoztam hegesztőroboton, a nyári időszakban bementem állandó éjjelre, a nappali meleg miatt, és meglehetett szokni. A csereberét azt nem lehet!
Ritka kolléga aki át tud állni a "háromhetente amarika" műszakra. Ez van Józsi a muszáj nagy úr szia.
meg az is aki az éjszakai műszakot.....
Ez az állandó cserebere nem tudom mire jó!? Csak mindig el assza az ember időérzékét, az egyik héten akkor dolgozol , amikor a másik héten aludni kellene, ahelyett, hogy lenne délelőtt-délután és éjjel dolgozó is!! Az is háljon az anyjával aki ezt a csereberét először kitalálta!!!
Sziasztok!
Szombaton 15:45 kor A Bodajki Városnapon Bemutatózik Végh Tamás és Boros Bence.
Hát ja. Volt egy kolléga szlovák csak úgy hívtuk "ugyi" na ő mondta csak azt nem értem ha mi nem vagyunk akkor ki dolgozik atomfizikus volt szegényem
Nagyon iszákos lehetsz, nem rossze ez az állandó időzavar? Munkáltatód mit szól hozzá, hogy össze-vissza jársz be?
Ma volt lesz este 21:00-kor
Ilyen korán? Ki a franc ment el rá?
Jó reggelt kívánok ma Volt fesztivál Iron Maiden koncert
Nem. Igy próbálom levakarni a dzsuvát a bakancsomról.
Te igy csajozol ? :D
A cápa mindig jól szórakozik.
Ugyanmár... Ez a Cápa is halkonzervben végzi majd... És még papucs is lesz rajta
Vicces cápa nincs.Az véres komoly.
Mint a medve.