Briggs motorost vegyél azzal nem lesz baj. Nekünk mcculloch gépek vannak, jól működnek. A láncos nem akart menni jól de csak be kellett állítani.
Vegyél egy kistraktort, az a legjobb. Lehet vele menni mindenen, vakondtúrást meg a kutyaszart csak ugy bassza kifele.
Ez a birkapásztorkodás lenne Ininek való elfoglaltság, csak ki kell rakni a kanapét a mező szélére, aztán onnan dirigálhatna a kutyának merre terelje a birkákat
most is az nyírná de nem akarja a másikat azért az a 25x 80-90m nem kevés, amíg lecsapná a 20 éves 30 centis madzagossal kb el is menne a teljes nap
amúgy nem én fizetném, nekem csak szervizelni kellene
Motorozzunk
Kellene egy benzines önjáró fűnyíró legalább 50 cm vágóéllel
Unoka tesóm kicuccolt Angliába pár évre aztán vágni kellene a kertben a gazat nála
Kb 25x80m + nálunk is van 5-600nm
Damilos nem kell mert azt nekem kellene használni
Van valakinek tapasztalata?
Nézegettem őket de egy csomó ismeretlen márka van akikről semmit sem hallottam még
Nem-nem kishazánkban. Nálam eddig a primet a Nagyutra be és kivezetö ut viszi. Az egyik háboru utáni macskakő, a másik.meg gyakorlatilag szinte nincs is. A kátyukban komplett szgk elfér észrevétlenül
Hát ha Indiában, az nem érint. Felénk sem tükörsima, na de ami ott van...
Amúgy rendezett a környék, egy szavam nem lehet. Ja de, a vadnyúlban az egyik vendég a kétfüles tányérból ITTA!!! a levest. Az mondjuk azért kemény volt.
A lillafüredi cikk-cakkban volt az ország motoros társadalmának 80%-a a mia nap, máshol meg majdnem nulla. De értem már, hogy miért.
A lillafüredi utat felújították, teljesen jó, ott csak az a baj, hogy az út szélét aszfaltozás után kavicsőrleménnyel szórták fel, ami természetesen a kanyarokban került az úttestre. De legalább volt lehetőségem így nézelődni, mert haladni nem mertem.
A Cigánd-Sárospatak közti út, az felér egy öngyilkossággal. A Sátoraljaújhely-Hollóháza-Kéked-Gönc-Vizsoly út egyszerűen szörnyű. A kékedi utak szerintem Magyarország legrosszabb utcái...
Mályinka felől jöttem, az is elképesztően szar út.
Nincsenek nagy igényeim, de nagyobb élmény lett volna sínek között menni a talpfákon pattogva, rugózás nélkül...úgy is, hogy jön szembe a gyorsvonat
Vegyél egy kistraktort, az a legjobb. Lehet vele menni mindenen, vakondtúrást meg a kutyaszart csak ugy bassza kifele.