most is jó mert peca kocsi, aludni is elférek benne
de ha épp egy köbméter fát akarok elvinni akkor az is elfér
de ha volna 2500 milla a bankban akkor már nem is lenne olyan jó kocsi
Nem személyi! Sima folyószámlahitel (túlköltés). A legdrágább hitel volna, de idén "csak" 5,7% a THM-je, nem közel 30% mint szokott lenni amúgy. Nincs papír, nincs szerződés, nincs tulajdoni bejegyzés a forgalmiban.
A helymeghatározás azert kell, hogy egyáltalán kövesse azt, hogy merre jársz. A térképet bekapcsolni azért kell, hogy Zoli kívánsága szerint pontosan kövesse le az útvonalat, ahol járt. Lásd a különbséget a két kép között.
Nézzük,eladom a lom asztmát,mondjuk 6 kiloért hozzákaparok 2,4 milliót,ha nem hitel az kevésbé fáj,mondjuk személyi mint bogyónak. (muhaha)
Akkor nézzük mire tudom cserélni.
Leaf:kibaszottronda,átlagos kényelem elöl,hátul lőtérit sem éredekel,de a csomagtartó katasztrófa,talán egy nagyobb forgószék nem fog ki rajta,e mellé tartani kéne valamit utazóra ha úgy adódik mert a nyomorultja egy BP-Bécs-BP 10-12 óra egy régi ki tudja milyen leaf-el.
Nem borzongat.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/nissan/leaf/nissan_leaf_ze0_gen1_71000km_10palcas_iskolakezdesi_akcio-15985273
a szemléleted a szar
ne a foshalom lomjaidhoz nézd az új villanyost
pl pár éve kiszámoltam hogy egy i3 a hasonló hármas bmw-hez képest 200 ezer alatt kinullázza a vételár különbséget az üzemanyag árból
városban meg még ettől is jobb a helyzet
az hogy ragaszkodunk a fosokhoz az csak azért van mert csórók vagyunk
egy ismerős azért vett egy kona-t mert megpályáztak egy napelem rendszert a cégnek meghatározott ki-be menő áramokkal és túlteljesített a napelem, és így a kocsiba megy a felesleg, így nincs szankció
mindenféle hegesztett meg esztergált vasakat hord vele. nekem a 23 éves astrának különb a hátulja mint annak a pár hónapos kocsinak
amúgy geci alacsony belül nekem nyomja a fejem a tető
a garmin másodpercenként letesz egy pontot (ha igényli az ember) és ezt összeköti
olyan pontos hogy azt látni hogy a földesút jobb vagy a bal felén haladtál
és nem sunyiskodik nagy testvér szellemben mert csak neked csak ott van meg merre jártál.......
Egyszerűbben nem tudom megmondani.
Ahhoz hogy éves szinten 10-15000 km-nél spóroljak 100 km egy ezrest nekem nem tünik pénzügyileg ésszerűnek befizetni 8-9 milliót,de még 4-et sem.
Az kevés,a google maps idővonalban eddig is megvolt,de megállótól megállóig húzott egyenes vonalat.Ezt kéne úgy megoldani hogy szépen kövesse a girbegurba szlalomozást guglimaps bekapcsolgatása nélkül.
Na de Android Auto-val jelenleg csak a Google Maps és a Waze fut - de ígéret van rá, hogy 2 hónap múlva a Sygic is fog futni. A többi így nem eléggé univerzálisan (csak magán a telefonon) használható sajnos.
Eccer nekiálltam letölteni az Rbikert,de beleolvastam az értékelésekbe és elment a kedvem tőle.
Nah mindegy,egyenlőre egy misztikus hibát kell kiküszöbölni az SE-n.
Ha zsebben van esős az idő,vagy izzadok picit meghülyül a touch része,nem veszi be az ujjlenyomatot,se a mintát.
Áll a polcon egy-két hetet és vígan pörög tovább pár hónapig.
Fasza az elsőszéria.
Mert szar kínai, komcsidiktatúra gyártmányú telefon azért
Nekem a "Beállítások>Kapcsolatok>Hely>Helymeghatározási módszer" menüben van. Itt ki lehet választani hogy csak a GSM hálózatot használja, a GPS-t energiatakarékosan, vagy GPS nagy pontossággal. Ha energia takarékos akkor szokott a google ilyen percenként egy mérést végezni a háttérben. ha nagy pontosság akkor elég jól leköveti az útvonalat.
de ha épp egy köbméter fát akarok elvinni akkor az is elfér
de ha volna 2500 milla a bankban akkor már nem is lenne olyan jó kocsi
pedig egy katonai h1 sokkal jobb volna pecázni járni
Akkor nézzük mire tudom cserélni.
Leaf:kibaszottronda,átlagos kényelem elöl,hátul lőtérit sem éredekel,de a csomagtartó katasztrófa,talán egy nagyobb forgószék nem fog ki rajta,e mellé tartani kéne valamit utazóra ha úgy adódik mert a nyomorultja egy BP-Bécs-BP 10-12 óra egy régi ki tudja milyen leaf-el.
Nem borzongat.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/nissan/leaf/nissan_leaf_ze0_gen1_71000km_10palcas_iskolakezdesi_akcio-15985273
kb ez a különbség
ne a foshalom lomjaidhoz nézd az új villanyost
pl pár éve kiszámoltam hogy egy i3 a hasonló hármas bmw-hez képest 200 ezer alatt kinullázza a vételár különbséget az üzemanyag árból
városban meg még ettől is jobb a helyzet
az hogy ragaszkodunk a fosokhoz az csak azért van mert csórók vagyunk
egy ismerős azért vett egy kona-t mert megpályáztak egy napelem rendszert a cégnek meghatározott ki-be menő áramokkal és túlteljesített a napelem, és így a kocsiba megy a felesleg, így nincs szankció
mindenféle hegesztett meg esztergált vasakat hord vele. nekem a 23 éves astrának különb a hátulja mint annak a pár hónapos kocsinak
amúgy geci alacsony belül nekem nyomja a fejem a tető
Akkor inkább bogarászok térképen rózsaszín filccel.
olyan pontos hogy azt látni hogy a földesút jobb vagy a bal felén haladtál
és nem sunyiskodik nagy testvér szellemben mert csak neked csak ott van meg merre jártál.......
Ahhoz hogy éves szinten 10-15000 km-nél spóroljak 100 km egy ezrest nekem nem tünik pénzügyileg ésszerűnek befizetni 8-9 milliót,de még 4-et sem.
Nah mindegy,egyenlőre egy misztikus hibát kell kiküszöbölni az SE-n.
Ha zsebben van esős az idő,vagy izzadok picit meghülyül a touch része,nem veszi be az ujjlenyomatot,se a mintát.
Áll a polcon egy-két hetet és vígan pörög tovább pár hónapig.
Fasza az elsőszéria.
Waze, Nokia Heremap (full offline miatt van fenn) RBiker ennyit használok.
Nem ér semmit,csak bekapcsolt gogilmapsnal.
Nekem a "Beállítások>Kapcsolatok>Hely>Helymeghatározási módszer" menüben van. Itt ki lehet választani hogy csak a GSM hálózatot használja, a GPS-t energiatakarékosan, vagy GPS nagy pontossággal. Ha energia takarékos akkor szokott a google ilyen percenként egy mérést végezni a háttérben. ha nagy pontosság akkor elég jól leköveti az útvonalat.