Mondjuk ebböl a levezetésböl következtetve, bizonyos kor felett sem adnék lehetöséget fegyvertartásra. Akinek a beszólogatások a komplexusai az minden bizonnyal simán lelöne egy neki nem megfelelöen reagáló járókelőt.
Nem épp a kocsmai lövöldözésben látom a nyilt fegyverviselés gyenge pontját.
Azon zusa államokban ahol liberalizált a fegyvertörvény(pl. texas, montana, alaszka) sokkal kevesebb a fegyveres bűncselekmény mint a szigorúbb(pl. washington, new york) államokban
Mondjuk a fősodratú média ezt elegánsan elhallgatja!
Jól alszom éjszaka s nem is kötekedni szándékoztam, de tétje mindig van ha fegyvert fogsz a kezedbe!
A luger P08-at én is felismerem még ennyiből is, fegyvert szerető, használó vagyok!
Épp ma délután kormoltam be a kezem , csak azon pöttyet nagyobb volt a lik
Ha megnézed a statisztikát, akkor látni lehet, hogy a tűzfegyveres bűncselekmények nagyon-nagy hányadát, majdnem kizárólagosan az engedély nélkül tartott fegyverekkel követik el.
Ez olyan, hogy egy 250-es motorral is megkerülheted a földet, ez egy Pannónia, de a legtöbben Ducati-t akarnak vagy H2-t. Két keréken eljutni szinte bárhova szinte minden jó, diókra lövöldözni is.
Egy vizsgán bárki át tud menni ilyen vagy olyan módon, persze, hogy hozzá lehet jutni szinte bármihez (mondjuk nekem fogalmam sincs hol kezdenék neki ), de itt a lényeg, hogy tiltott és azért a legtöbben betartják a szabályokat így én pl. nem gondolnám, hogy egy szomszéd kivételével bármilyen fegyver is lenne a környéken.
Hát nem tudom jó lenne-e ha úgy lehetne fegyvert tartani mint az usákoknál?......amilyen indulatok vannak nem kizárt, hogy akár szomszédok is tűzharcot vívnának egy átlógó ág miatt.
Egy Glock 19 már jobban tetszene.
Ma korongokat gyilkoltam, vigyorogva:)