Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mar most nem fer bele.
Amikor hoztam picit nagyobb volt a tenyeremnel.
Elesett a fuben.
Lehet élvezné a tanktatyódban menet közben...
Indianaban nem volt ekkora hiszti.
http://youtu.be/KEK_FeTXR4c
Ez már erősen túl van tolva.....ideje, hogy a visszájára forduljon....
Feketék hisztiznek több toleranciáért?
Mert az már durva amit elvárnak miota kitaposták a nigger bünözö belét a rendörök
Nő mintha húznák
4,5 honapos.
Az az erzesem kinőtte.
Azt hiszem most volt elég: https://twitter.com/i/status/1...
Másfél órával ezelőtt értem vissza, remek volt az idő, és nagyon észre lehetett venni, ahogy az erdei úton hűvösebb volt a levegő . Láttam valami kis autót, nagyon szép kolbászzsír-metálra volt fényezve, bár nekem a Ganajtúró bogár színű sokkal (skarabeus amelyik minden reggel felgörgeti a napot az égre.) jobban tetszik !
Én már a legutóbb is említettem, hogy ezt a felfogást sajnis nem tudom magamévá tenni teljes mértékben
Ereggy dolgozni, mihaszna ingyenélő
neked csak születni volt nehéz ha minden ingyen van
jó sok mindent felsoroltál már ami már ingyen volt
Mondjuk támogathatnátok engem.... nagyobb házaitok vannak, újabb autóitok stb..... még a házamon is van hitel....de hat ti nem törődtök az elesettekkel.... csak harácsoltok.....
Mennyi szilaj kilaj
Ugybiz
Van ez így mondom, hogy ti gazdagok vagytok, mindenért pénzt adtok, amit én nem tehetek meg
Egy rendes motorba kell az anyag, különben kétszáz felett szétesik
Ez is bazmeg
Minden kurva drága dolgot amerre megy a kezébe nyomnak
Ez spec kurvajól néz ki,a kipufogó az nekem mindegy,de ezt spec úgy elbaszták ahogy csak japo el tudja.
De a gép rendben,egy apró vágással és cserével.
Bár ez is dögnehéz.
A naked az valóban férfias, a műanyag gyerekfürdőkádakkal ellentétben. Viszont nem kell kőkori technikának lennie, van korszerű is belőle.
Legyen a fórum tagoké.
nekem volt.... a forum tagok szerint az a férfias.... erő is van, zero elektronika, 22 éves technika
Mindenféle lomot nem vigyé má haza.
Na,az NEM.
X11
érdekes... az alkalmazottak bírják, csak én nem....