Társadalmi beidegződés.
Nem vagyok egy liberális alkat, de azt átlátom, hogy míg az alkohol társadalmilag elfogadott, a gasztronómia része, addig a gandzsa minden rossz alapja!
Pedig szerintem normálisan fogyasztva egyikkel sincs semmi baj
Mindenki a "kemény drogok előszobája"- ként aposztrofálja, ami szerintem baromság!
Nyilván vannak akik erről váltottak durvább cuccra, de az akarat gyenge embereknek teljesen mindegy, hogy miről indulnak.
Régen ez technokol, pálmatex vagy csavarlazító volt.
Az alkohol pedig szintén tönkretett már néhány milliárd életet, de szerintem ott is inkább az élet tette tönkre magát!
Ja és a kendernek millió gyógyhatása is van, de ez nyilván nem publikus!
A hazai kenderfelhasználás is szét lett cseszve, pedig az itteniben gyakorlatilag kimutathatatlan a THC.
Én akkor sem ha legalizálnák.
Nem tudom én úgy szocializálódtam, hogy a "drog rossz"
Biztos jó érzés, de egyszerűbb ki sem próbálni, mint leszokni.
Ugyan ez a dohányzással. Najó azt kipróbáltam, de simán nem értem mi a jó benne. Ennyi erővel lószart is rágcsálhatnék.
Az alkoholizmus az más, annak hagyományai vannak De igazából ebben is szar vagyok. Szívességekért mindig piát kapok, de képtelen vagyok ennyiszer berúgni, hogy ne halmozódjanak a készleteim
Nem mindent. De ha a marihuanát legalizálnák, akkor azonnal kipróbálnám, és rájönnék, hogy jó-e ez nekem vagy nem. Nem pedig másodkézből kapott információk alapján ítélkeznék.
Társadalmi beidegződés.
Nem vagyok egy liberális alkat, de azt átlátom, hogy míg az alkohol társadalmilag elfogadott, a gasztronómia része, addig a gandzsa minden rossz alapja!
Pedig szerintem normálisan fogyasztva egyikkel sincs semmi baj
Mindenki a "kemény drogok előszobája"- ként aposztrofálja, ami szerintem baromság!
Nyilván vannak akik erről váltottak durvább cuccra, de az akarat gyenge embereknek teljesen mindegy, hogy miről indulnak.
Régen ez technokol, pálmatex vagy csavarlazító volt.
Az alkohol pedig szintén tönkretett már néhány milliárd életet, de szerintem ott is inkább az élet tette tönkre magát!
Ja és a kendernek millió gyógyhatása is van, de ez nyilván nem publikus!
A hazai kenderfelhasználás is szét lett cseszve, pedig az itteniben gyakorlatilag kimutathatatlan a THC.
Nem tudom én úgy szocializálódtam, hogy a "drog rossz"
Biztos jó érzés, de egyszerűbb ki sem próbálni, mint leszokni.
Ugyan ez a dohányzással. Najó azt kipróbáltam, de simán nem értem mi a jó benne. Ennyi erővel lószart is rágcsálhatnék.
Az alkoholizmus az más, annak hagyományai vannak De igazából ebben is szar vagyok. Szívességekért mindig piát kapok, de képtelen vagyok ennyiszer berúgni, hogy ne halmozódjanak a készleteim
https://www.eumobil.hu/termek/11005