Soha nem iszom töményet, egyszerűen ki nem állhatom. A szívgyógyszereimmel ez a lájtos sör sem egészen kompatibilis, nem véletlenül szállt a fejembe egy liternyi mennyiség is. Tegnap este valahogy rákívántam, ma meg elmentem venni....
Felment az ára rendesen. Eddig nem volt 400 forint sem egészen, most meg 469,- lett (Ez a Silver, az olcsóbb, 4%-os. Viszont szerintem ennek jobb az íze, ez hasonlít a román Bucegi-re.)
nekem volt egy körlet társam aki ebből élt
azt mondja hogy az esetek többségében még meg se kellett dugni az öreglányt csak elmenni vele színházba étterembe stb
a ruhatára 90% öregasszonyok vették neki a pénzbeli juttatáson felül
Hát ja, erre is tudok példát, sajnos nem én követtem el pedig lehetőség lett volna rá..........még 18 voltam mikor a postán a motorszerelő srác ajánlott egy remek lehetőséget mondván, hogy egy kocsmárosnőnek a férje két hétre elutazott és minden nap le kéne kezelni mindezt 10000ft-ért (akkor kerestem jattal együtt havi 3000-3200ft-ot), ő rendszeresen csinált ilyesmit csak erre már nem volt kapacitása, de nem vállaltam pedig kiválóan kereső pályát futhattam volna be.
Rengeteg a választási lehetőség, jelenleg a föld nagyobb részét víz borítja és az összes földrészt körbe veszi ami elég hosszú partokat eredményez fürödhető hőmérséklettel.....ja hát az, hogy nekünk csöveseknek csak párszáz km-nyi utazásra futja egy dolog, de attól még nagyon hosszú partszakaszt birtokolnak udvarias és jólelkű népek.
én már kb egy hónapja kibasztam az udvarra
egyszer vakamit bezabált és teli fosta a zárt teraszt, de vagy 8 helyen hagyott nagyobb foltot meg itt ott szét is taposta, na akkor mondtam a családnak hogy ha még egyszer bejön mindenkit megverek
legalább 5x felmosattam a pvc- mert rettenet szag volt bent
azt mondja hogy az esetek többségében még meg se kellett dugni az öreglányt csak elmenni vele színházba étterembe stb
a ruhatára 90% öregasszonyok vették neki a pénzbeli juttatáson felül
Olcsobb.
haver volt kint 2 hetet tetszett neki
csak a 23órás repülő út nem jott be
román-bolgár egyre jobb de az odaút még mindig sokkal szarabb
egyszer vakamit bezabált és teli fosta a zárt teraszt, de vagy 8 helyen hagyott nagyobb foltot meg itt ott szét is taposta, na akkor mondtam a családnak hogy ha még egyszer bejön mindenkit megverek
legalább 5x felmosattam a pvc- mert rettenet szag volt bent