Ausztiában érdemes megszállni Kötscah vagy Lienz környékén, onnan közel van minden (glockner is) ráadásul mindig csak egy napra kell átruccanni igy a virus idején, igy ha bármi rendelkezés életbe lép az olaszokat illetöen nincs nagy gáz. Ausztria ugyis tovább szabad marad.
Lehet csapatni, mi is azt csináltuk ha adott volt a lehetöség. Ha jo az idö akkor némely hágo tele van, kerülgetni kell az autokat azzal számolni kell. Olaszoknál szinte csak lakott területen van telepitett láda, meg jol láthato szine van. Osztrákok sajnos már kivülre is teszegetik.
Akkor lehet csapatni,de ésszel Szállást előre foglaltatok?A Dolomitokban többször jártunk(kép az adatlapon),de az idén nem mertem megkockáztatni.A Grockneren voltunk most nyáron.Még egy pár napos horváton gondolkodom,aztán majd meglátjuk ahogy a vak is mondta
Bem láttunk egyenlöre egy darabot se, a Sella kört csináltuk meg, amit ha akarnék se tudnék fwjböl felsorolni de sszem vagy 7hágo mire körbe értünk, abbol amire emlékszem mert sokat voltam a misurina meg még valamelyik. Illetve elötte nap a Nockalmstrasse de ott értelemszerüen ilyenröl szo nincs. Viszont az olaszok is meg az osztrákok is teleszorták kibaszottul fix trafivalaz összes létezö utat. A szemem már attol jött ki hogy olaszba a narancs szinü osztákoknál meg a khaki szinü ládákat keressem, plusz a madáretetöket mert sógorék azt is rakosgatják.
Azért, amiért kézműves sörnek nevezik, meg bionak, meg vegánnak marketing.
Aztán meg csak abban különbözik, hogy kisebb mennyiséget tudnak gyártani, meg olcsóbbak a gépek amivel főzik.
Az enzimek természetes folyamat esetén is keletkeznek és ezek csinálják a sört, a nagyüzemi sörnél simán nem várják ki a természetes folyamatot.
Nem azt mondom hogy ez jó, de nem is arról van szó hogy telibasszák nátrium glutamáttal.
Én már akkor is vagány voltam, a haver 250-es etzjévev vizsgéztam. Akkor is lehetett vinni sajét motort az mhszbe a hadirokkant ts125-ök mellé, vagy néha helyett
Tavaly felet csinaltam meg,misurina,cortina,würz hago.
Lehet csapatni, mi is azt csináltuk ha adott volt a lehetöség. Ha jo az idö akkor némely hágo tele van, kerülgetni kell az autokat azzal számolni kell. Olaszoknál szinte csak lakott területen van telepitett láda, meg jol láthato szine van. Osztrákok sajnos már kivülre is teszegetik.
Én még 400-as GPZ-vel vizsgáztam.
Aztán meg csak abban különbözik, hogy kisebb mennyiséget tudnak gyártani, meg olcsóbbak a gépek amivel főzik.
Az enzimek természetes folyamat esetén is keletkeznek és ezek csinálják a sört, a nagyüzemi sörnél simán nem várják ki a természetes folyamatot.
Nem azt mondom hogy ez jó, de nem is arról van szó hogy telibasszák nátrium glutamáttal.
mondjuk én egy ts125-el végeztem el a motor jogsit