Nem?....miért? ....amúgy ez a te bajod így nem tudod milyen a valóban jó......akkor max 8 napig voltak jók az üveges serek mert még pasztörizálás sem volt ma meg már bármennyi ha "jó" cuccot használnak.
Ez valamikor a 90-es évek elején kezdett és van pár díja (nem mintha az jelentene bármit is) és nem igazán kapható boltokban csak vendéglátóhelyekre viszik hordókban és itt is csak a saját kocsmájukban lehet kapni csapolva.
De, rengetegben van tartósító alig találni olyat amiben nincs, én hamar megérzem,, az első doboz után ég a gyomrom mint állat ha tartósítós. : https://hvg.hu/gazdasag/201606... ...... no meg miért reklámozzák a kisipari serfőzdék azt, hogy az övék tartósítómentes ha amúgy az összes az?
Hm, most pl. az utca végében lévő serfőzdéből valót iszom amit bajor sörnek mondanak, de ez nekem jó, hasonlít a 40-50 évvel ezelőtti házi kőbányaira mondjuk meg is romlik 3-4 nap alatt még hűtőben is, tartósítószert nem látott.
Ízlésről nehéz vitatkozni, de pl. régen egész jó volt a soproni , aztán elkezdték darázni azt is .
Most pl. zipfer van itthon, nem a világ vége, de meg lehet inni, míg pl. a heinekent szerintem nem (a millert nálunk a lányok isszák, de kinek a paplan ugye)!
Mind a németek, mind a csehek készítenek kiváló söröket, de nekem nagyon bejön még az ángílusok leve is.
Különösen a john smith's extra smooth, tudom a heineken gyártja meg gyenge is, de csapolva isteni és még dobozban is elviselhető.
Sörből, hogy lehet meginni amelyik nem keserű? .......hát az a sör lényege így csatlakozom a cseh és német kedvelőkhöz a pilseni típusúakkal bár tavaly a német sörök eléggé lelomboztak, kóstoltam egy halom (vagy 10 félét) dobozos-üveges kivitelben és mind édes vacak volt, nem tudom azok is elkurvultak?
Itthon az olcsó sörök mind "karcosak", baromi kellemetlen utóízzel: egyetlen kivétel a PET-palackos Argus.
Amúgy én is a csapoltat szeretem leginkább, aztán a PET-palackos Argus, aztán az üvegesek, legkevésbé az aludobozos sörök ízlenek, abból még a drágának is van utóíze.
én anno ittam aranyfácánt, nem hozott lázba
amikor még a vasútnál voltam hozott az egyik mozdonyvezető ilyen 1-2%-os söröket azok között volt néhány egész elfogadható ízű
nekem az örök kedvenc a guiness meg a kilkenny de csak a csapolt kivitel
Én a Cseh jellegű söröket szeretem. Azért "jellegű" mert nálunk mindegyik valamelyik hazai sörgyárban készül, és köze nincs az eredetihez.
Cseheknél egyszerűen nem sikerült rossz sört inni, itthon meg csak 1-2 amit szeretek ugyan abból.
Ha már magyar sör, akkor a Soproni sörgyárnak van egy két jó söre.
Nagyon olcsó sört nem szoktam venni, mert rövid az élet hogy szart igyak, de a túl drága példányoktól, meg ezektől a kézműves söröktől sem estem hasra soha.
Én is a filléres, nagyon olcsó Bucegi-t iszom kint, a híres Csiki sört például nem szeretem. A Bucegi itatja magát, és hiába olcsó sör, nem karcos, nincs kellemetlen utóíze. Itthon a 2 literes, Lidl-es Argus hasonlít rá legjobban (ez utóbbiból például a dobozost nem szeretem).
Nem alszik, mert már reggel óta a motoron voltam
Most meg iszom a sört!!!!
Miller, Heineken a többi az valami
Igazoltattak a Mátrában és nem tudták lekérdezni, hogy gengszter vagyok e
Így tovább engedtek
Kb 1-1.5méteren múlt, hogy egy őzt el ne üssek, szóval izgalomból nem volt hiány
Legalább 5-6 éve csődbe mentek, bezártak sajnos.
Most pl. zipfer van itthon, nem a világ vége, de meg lehet inni, míg pl. a heinekent szerintem nem (a millert nálunk a lányok isszák, de kinek a paplan ugye)!
Mind a németek, mind a csehek készítenek kiváló söröket, de nekem nagyon bejön még az ángílusok leve is.
Különösen a john smith's extra smooth, tudom a heineken gyártja meg gyenge is, de csapolva isteni és még dobozban is elviselhető.
Az egyetlen mondat, amit tudok szlovákul: Proszim štyri pivo Zlaty bažant
Amúgy én is a csapoltat szeretem leginkább, aztán a PET-palackos Argus, aztán az üvegesek, legkevésbé az aludobozos sörök ízlenek, abból még a drágának is van utóíze.
amikor még a vasútnál voltam hozott az egyik mozdonyvezető ilyen 1-2%-os söröket azok között volt néhány egész elfogadható ízű
nekem az örök kedvenc a guiness meg a kilkenny de csak a csapolt kivitel
és hajdanán 60 ft körül volt a lei most meg 70
Cseheknél egyszerűen nem sikerült rossz sört inni, itthon meg csak 1-2 amit szeretek ugyan abból.
Ha már magyar sör, akkor a Soproni sörgyárnak van egy két jó söre.
Nagyon olcsó sört nem szoktam venni, mert rövid az élet hogy szart igyak, de a túl drága példányoktól, meg ezektől a kézműves söröktől sem estem hasra soha.
Most meg iszom a sört!!!!
Miller, Heineken a többi az valami
Igazoltattak a Mátrában és nem tudták lekérdezni, hogy gengszter vagyok e
Így tovább engedtek
Kb 1-1.5méteren múlt, hogy egy őzt el ne üssek, szóval izgalomból nem volt hiány