na kb a 15. iskola oldalán meglett
A korlátlan motor jogosítvány
oldalkocsi nélküli kétkerekű motorkerékpár, legalább 595 cm3 és legalább 50kW, illetve legalább 180 kg terheletlen tömeg
tudja valaki mekkora motorral lehet megcsinálni a korlátlan motor jogsit?
már 6 iskola lapját nézegetem de sehol nincs róla szó
gondolom a 36kw motor nem lesz megfelelő hozzá
Sikerült 2000 km-t a vfr-be rakni, meg az autopályán eddig kikockásitott gumt visszaalakitani normálisra a hágókon
Király idö volt a hétvégén kint is, ritka jót csapattunk
Az üveg színezése pusztán azért van mert a sör minősége romlik a napfény hatására (a másféle fényre nem tudom) és ezért színes üvegbe palackozzák és ez nem nagyon függött attól, hogy zöld vagy barna csak a fényt szűrje, én mondjuk nem nagyon ittam ifjan csak ritkán illetve az egyik majdnem feleségem apja volt a köbányainál valami mérnök és annak járt havi azt hiszem 28 biléta amit párszor nekem adott mert ő antialkesz volt így a csatos háziból sikerült az aktuális gyezsurnajától a gyár melletti bodegából némi sorállás után hozzájutni és hát annak tényleg más íze volt.
De olvastam igaz, hogy itt a komlót nevezik meg tartósítószernek, de mégis szó van arról, hogy a gyártók nem nevezik meg pontosan mit tartalmaz a termék és hát a kérdésem még mindig az, csak guglizni kell a sör tartósítószert és ott az összes magát kézművesnek mondó cég arra büszke, hogy nem tartalmaz tartósítót az ő sörük, de miért kell ezt kihangsúlyozni? Talán van olyan gyártó amelyiknek mégis?
de látom ismét csak magamra számíthatok