Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert téped mint egy állat. Ha kell komolyabb felveszem raktárból az hozom haza. Ha én nem vehetem fel akkor egy kolléga, nincs, hogy nincs szerszám ami kell.
Én inkább vettem kingtony cuccot az se volt nagy összeg. A racsni elég fos kivitel de a bitfej meg bírja
Gagyikbol már törtem el nem egyet még az 5-6mm nagyságban is
Igazi férfi !
Kell anyukádnak a gép ?
3 óránként kaja lassan felszívó ch aztán menne több is
De ha reggelente tekernél minden nap egy laza másfél órás szoba biciklit akkor meg jobban olvadna a zsír
Azé nem olyan retyemók.
Ők is szeretik a focit.

http://youtu.be/NLHP9h8zYD0
Ha nem lépsz ki is tudsz több eszközön is belépve lenni. Legalábbis nálam mindkettön be vagyok jelentkezve, kivéve most
Gyakorlatilag is. Heuréka.....
Nyah, teszt. Bekapcsoltam beállitásoknál a cookik engedélyezését, most beengedett elvileg.
Ticcsad a görényt.
Hogy tudnek kijelentkezni?
hmmmmmmmm....akkor fasz kivan. Telót már ujrainditottam, de semmi változás. Na mindegy, nem mintha fontos lenne, ugyis csak Clam eszetlenkedik itt többnyire, olvasni meg lehet
Nekem is megy.
Próbából kiléptem az asztali gépen, és simán be tudtam lépni az androidos telón.
Engem beenged telóról, még hozzászólni is engedett. Legalábbis este még jól ment...
Siman működik.
Szar a renccer.....
Androidon miért nem hagy bejelentkezni napok óta? Belépés után hibaüzenet nélkül visszavág a jelszóhoz, ráadásul se a mentett bejelntkezéssel, se kézi bevitellel, de még jelszóváltoztatással is ugyanez a helyzet.
Lemaradt, asszony jót röhögött. Imádja a dinnyét.
Tudja ő szerintem, csak játsza!
A keksz nem segit.
Változtasd meg az e-mail címed és ne hagyd jóvá,akkor nem tudsz belépni.Na de ha nem szeretnél most sem kötelező.
Asszem van itt tűzoltó,biztos tud benne segíteni