Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mekkora szemétség hogy a jakharapás elleni biztosítás az az egész világon érvényes kivéve Tibetet.
Fő, hogy mindenki tudja a jogszabályokat.
Így van még a smkp-nál is. Azt viszont egy sem reklámozza, ha az utasod sérül akár melletted vagy mögötted és ne adj isten maradandó a sérülés vagy nagyon súlyos, akkor akár milliókat(!) kiköhögnek szépen a kötelezőfelelősség biztosításra is! Csak ugye ezt legtöbben nem tudják, viszont van erre is megfelelő ember a "családban".
amúgy az a szemétség hogy ha megveszed, és pl a biztosítást 3 nap múlva kötöd meg keményen számolnak napi többszáz forint mabisz díjat
és nem csinálnak érte semmit, mert ha eddig használod akkor szabálysértést követsz el
Telefonon bediktálva az adatokat a független alkusznak, is tudsz egyből kötelezőt kötni a nevedre akár motor vagy bármely más jármű vételekor. Így mikor felülsz már van rá felelősség biztosításod, és benne van a rendszerben.
Mivel az adás-vételiben óra-perc is szerepel akár bukta is lehet, viszont telón neten azonnal meg tudod kötni a biztit vagy pedig az eladónak meg kell benned bíznia annyira, hogy márnapra írjátok a papírt és addig kölcsön adottként használod.
Legalább nézz utána mielőtt reflexből válaszolsz.

https://www.sportmotor.hu/maga...
Levi ha nem hajtasz gyorsan akkor semmi gond. Hiszen az adásvételi ellenére az ORFK rendszerében nincs változás. Továbbra is a régi tulajdonos alatt fut a gép. Mindaddig míg el nem mész az Okmányirodába átíratni. HA kivan fizetve a biztosítás az előző gazda által akkor az sem szűnik meg
Ha igazoltatnak akkor meg az adávételivel igazolod hogy azért te vezeted mert megvetted csak még nem írattad át asszem 2 hét körüli türelmi idő van a papírok elrendezésére. Tehát ha nem durrantasz 120-al az 50-es VÉDÁba akkor nincs semmi gond.
Srácok, tegyük fel veszek egy motort, azt az ország egyik feléből át akarom hozni a másikba. Adásvételivel megveszem, ugye nincs biztosítása, átmegyek én így a véda alatt az küldeni fogja a csekket ?
Reggelt pénteken Iron Maiden koncert mi egair barátommal ott leszünk.
Ugyanilyen jobbos Z750/Z1000 vázelemet keresek.

core1493@gmail.com
Keresek 09-es ZX-6R-t papírok nélkül, enyhén sérült vagy hiányos is érdekelhet.

core1493@gmail.com
Az indián feleségére ráesik egy szikla a vízesésnél,amikor mos...
Erre az indián:-Uff,már a harmadik mosógépemet teszi tönkre a vízkő!
minek ahhoz elválni? akkor a mosás-főzés hogy lesz kivitelezve?
jó ha van otthon egy háztartási robotgép
Feledékeny... Én még csak egyszer váltam...azóta csak lízingelem a nőket
Te visszaeső vagy? Többször újra nősültél? Hát semmiből sem tanulsz?!
Mi van szartartály,ennyire unatkozol,hogy ilyen sűrűn emlegetsz?
de a bosszú az mindig is tuti dolog volt
Rajtad ez már nem segítene.
hát azért ilyenkor én tuti az ujját ragasztanám a seggébe
harapáskor meg egyből ugrana legalább egy szeme kifelé
Egyetértek! A gyerekeimet sem kellett megütnöm soha, mégis mindkettő értékes ember lett. Mindig mindent meg lehet
beszélni.
Régebben már írtam és azóta sem változott a véleményem többszöri válással a hátam megett.....nőt nem verek legfeljebb akkor ha minősítetten gyáva vagyok és élvezetet lelek a nálam gyengébb verésében....nem főz? nem dug? visítozik?...na és, otthagyom vagy elzavarom (attól függően ki-é a ház) oszt jónapot...de nem verem mert azzal magamat alázom...