nem dőlt be belassult a másik cégnél viszont soha nem látott forgalmak vannak 12-14 órát dolgozunk lassan veszélyben a hétvégék is
mondjuk nem bánom inkább mint elbontott darázsfészkeket karosszériázzak
Nekem mindegy.... ha van akinek az a sal jó akkor hallgassa
Én inkább a gumi hangját meg a szél fütyülést hallgatom. Mert anno én is sal hangszórót vettem az astra ajtóba mert a többi nem fért be
Nem egy Toyota minőség, de elég jó műszakilag. Igaz ez egy első generációs, így van pár gyerekbetegsége, de nem több mint a francia autóknál alapból
Mondjuk nem tudom menyire elterjedt, de cseréltem akkor már a toronycsapágyat is, és teljesen ledöbbentem hogy műanyag csúszócsapágy.
Nem volt elkopva, de a zsír már eléggé kiszáradt belőle és emiatt ropogott kormányázáskor a rugó.
mondjuk nem bánom inkább mint elbontott darázsfészkeket karosszériázzak
Én inkább a gumi hangját meg a szél fütyülést hallgatom. Mert anno én is sal hangszórót vettem az astra ajtóba mert a többi nem fért be
De magas labda volt
Addigra ez már elkezd rohadni.
A mosogatórongy biznicc bedőt.
Mondjuk nem tudom menyire elterjedt, de cseréltem akkor már a toronycsapágyat is, és teljesen ledöbbentem hogy műanyag csúszócsapágy.
Nem volt elkopva, de a zsír már eléggé kiszáradt belőle és emiatt ropogott kormányázáskor a rugó.
(Úgy Szar Ahogy Van)