Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Masik audi?
jövőre műszaki, oda jó lesz purhabbal
2 év múlva meg vagy egy komplett küszöb vagy egy másik autó
Ha rendesen van megcsinálva, kibír.
De addig úgyis máshol rohad át....
semmi értelme, se így se úgy nem bír ki 2 évet
Pontosan.
Amennyi látszik, sosem annyi rohadt el. Annyi csak az átrozsdásodott rész. Aztán lehet onnan 30 centire lesz csak olyan fém rész, amihez hegeszteni lehet...
Kivagod körkiszúróval es egy foltot hegesztesz bele. Festeni igyisugyis kell.
De mire lesz lathato luk addigra mininum egy tenyeri pudvas vas van alatta, vagy tobb.
küszöb sarka hibás, egy 50 forintosnyi lesz kb a lyuk mire eljön a műszaki
Valami jobb habot hasznalj, a B-C oszlop legbonyolultabb reszet es a toloajto sint azert cserelem mert magaba szivja a vizet es szetcsesz mindent.
Es ez azt jelenti hogy 4 reteg+a sín van ebben a szarban, meg az oszlopok csomopontjai.
Nem marad. Eladják egy másik hülyének....
Ezzel mire megy? Egy szétrohadt fosa marad, ami behorpad egy kisebb rugástól Régen a cigók javították így a LADA-t, de azok legalább betonnal az masszívabb volt
Astra se lesz másképp javítva, pedig nem lesz eladva
Ez az eladás előtti nagyjavítás.
Jobb szerettem több részletben fújni a habot. Úgy jobb a tartás nincs benne annyi nagy lyuk
Ez állat, ennek van tartása rendesen.
Akkor csak en vagyok ilyen marha.
Amugy mind ennyi evesen valamilyen szinten rozsdasodik,csak nem latszik.
Ezt beneztem a purhabbal.
De nepszeru javitasi technika.
http://youtu.be/yoyxFAdBESY
Ha jó idő lesz és nem melózok akkor jó......
Menjünk...
Azt nem tudom, eddig egy figura mondta, hogy ő ezeket fentről szokta, de az egy nagyarcú szemmel láthatóan semmihez nem értő (no meg utóbb hallottam, hogy a híre is ilyen) jószág, a többi 6-8 mind alulról szedné.
Csak tapasztalatból........aki tényleg jól dolgozik el sem vállal rozsdahalmazt aki meg elvállalja annak eszébe sincs vele annyit szopni, az előző lakhelyünkön és itt is csak ilyen van, a rozsdát amúgy sem vállalja el rendes műhely mert abban nincs pénz, lé a töröttben van, ha beviszek egy rozsdást akkor vagy elhajt rögtön valamilyen indokkal vagy olyan árat esetlen várakozási időt mond, hogy úgysem hagyom ott.
Bemegy felulrol?
Vasarnap valami moka?
Szotyi mar kerdezte, de eleg lassan reagal, egy ket nap hszenkent.
Aszondod?
Van motor már itthon.....