Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne légy elájulva tőlük, aki majdnem annyira jól megcsinálja mint te magadnak az megfizethetetlen és rég nem csinál rozsdakupacokat hanem csak új törötteket, az általános simán rátaknyol a rozsdára oszt jó az 2-3 évig utána meg kit érdekel?
Azert nem semmi a ka kasznisok meloja akiki ilyen rozsdas bizgereket hekkelnek minden nap.
Le vagyok maradva az utemtervel, az alapozo szaradasi idejet nem szamoltam meg a baszott monszunt.
Elokeszitve a donor, a padlo meg a regi oszlop is kijott, de beilleszteni mar csak het kozben tudom.
Becenév mehet kisbetűvel is...
nem lehet eladni, bevonják az engedélyem
Helyesen Pocses....
Ja most értelmezem a ponty árára tett megjegyzésedet.......tehát mennyiért adnád pocsesnek a halat?.........mert akkor míg itt mellébeszéltek én nyélbe ütöm az üzleteteket.
Van egy jó audid, megejtenétek egy fritz találkozót miközben átadod kb 3 órán belül a még csapkodó halat.
Lehet szaga lenne mire odaérne
Félénk már ilyen 1600 körül van a ponty ára
Tényleg Sanya tényleg.
Miért nem írod neki direktben, hogy küldjön halat......hátulról már a rudasban sem mennek.
Pont ma mondtam nejemnek régen volt hal a menü, valamikor ehetnénk mert szeressük...
Persze
Fogtunk majd egy mázsa halat ketten 4 nap alatt
A szomszéd meg 6 nap akart négyen 14 kilót
De volt aki semmit.
Sikeresen váltottunk profi szintre
Ezeket visszaengeditek?
https://bojlistavak.hu/haromfa
Hátha így.... nagyon buta ez az sm motor
Vietnam?
A zöld pokolban fogtam.
Pipitől kölcsönözted? Neki volt valami horgász-demo halkölcsönzője, direkt fotókhoz.
3 hetente nem

Amúgy végre fogtam akkora halat hogy tudjak arcoskodni vele
Te lenni szakállas?
Szép! Drakula!
Enyém nagyobb
Buziskoggyá csak...
Főnököm egyszer említette már, hogy inkább kacsákat rajzoljak daruk helyett....