Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ám öreg, de még milyen!
November óta megy a gyártás, és nem tudják átadni az autókat... kicsit fura, hogy a top mérnök gárda milliárdos költségvetéssel nem tud fél év (plusz az azelőtti több évnyi) fejlesztéssel egy sw problémát megoldani... persze legalább annyira, hogy átadhassák az autókat. Aztán majd visszahívják, ha kész a progi...
https://villanyautosok.hu/2020...
Napi több órát is szokott, zoknikat, papucsot, kocsikulcsot, amit éppen elfelejt az öreg.
Te mennyit is keresel?
Akkor most a zsebekbe túrkálás jön.
Azért már Teslát is kapsz
Jól elkanyarodtatok a púrhabtól.
Opelt vegyél te
Igen. Venni akarok, és van is rá pénzem, ezért nézem.
Mint tudod van már villanyautóm.
És mivel nagyon jók a gyakorlati tapasztalataim, ezek után elsődleges autónak is esélytelen, hogy valami elavult pöfögő szart vegyek.

ID3 is jónak tűnik, és elég jó ár érték aránynak néz ki ha felfuttatták a gyártását, Kia eNiro jelenleg a legjobb amit meg is lehet venni , vagy Tesla Model3 LR is esélyes, de az ID3-at meg akarom még várni, hogy lássam mi igaz a sok szépből amit róla mondtak a VW-nál.
A vállalkozást kihagyom, az építőipar akkora maffia, hogy sosem mernék vállalkozni benne. Csak maszekolok hétvégente, mérnök fejjel földmunkázok, betonozok, de tetszik a kiszabadulás a monitor elől.
Egy 500-800 m2 közötti telken már mindent meg tudok valósítani, amire gondolok, pár gyümi fa, kerti kiülő, garázs, kutya rezidencia, minden.
Ha a munkád nem egy nyugíjas teremőr féle 8-16-ig majd veszem a kalapom,akkor megutálod.Most jó lehet ötlet szintjén,de egy hobbi gyümölcsös az összevissza időbeosztás,család,építési vállalkozó tervek mellett baromira időpusztító lesz.
Akkor lefagy, ez csak opció, hogy legyen gyümi. A talajt karban tartom szívesen, de permetezni nem óhajtok. Ráadásul a kerti bulikat imádom, van kutyám és el kell férnie egy garázsnak is, ezt meg ilyen 4x5-ös kibetonozott szirszar előkertekben nem lehet.
Kb 60% hogy lefagy. Kb 25% hogy elveri a jég
Ez a minimum. Anyaméknál kb 5 éve nincs kajszi. Mandula meg vagy 10
Az őszibarack is lefagyott idén. Meggy alig a szilva is oda van
Jó barátom permetezés mentes, nagyjából mindenálló gyümifákkal foglalkozik, nem lenne az rossz. Ezeket a túlnemesített, nagyobb fingástól is megbetegedő jelenkori gyümifákat kihagynám.
Ha szereted magad szopatni akkor ültess csak sok gyümölcs fát
Minel kisebb a telek annál kisebb a gond
Nekem van 40x60 méter, negyede elég lenne
50+ az apró.

Próbálnék homemad kivitelt.Vagyis bebaszok a dobozba egy 12 rugós decathlonos ágyat.

https://suchen.mobile.de/fahrz...
aztaqrva
Sose feledd, a ház szépíthető, a telek már nem bővíthető.
Mondjuk megpróbálom a félmagasba méretezni lift bed-el.Hátha kijönnek a méretek.
50e euro+.
hmmmm ez elég jól néz ki.... kompakt, átgondolt...
A cél ilyen lenne.Nem az ami nálatok mobilhome.
Ha jön a vihar én megyek.

http://youtu.be/D1p5BB_fdD4
ohhh szépen megy az lefelé.... ami 25-26M volt, most 22-23M.... én kb 20-25% esést vártam, lassan meglesz
Mi azokat kerüljük. Jön a vihar es megy a ház.