Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leginkább szájjal.
Mivel isszátok? Vagy csak úgy mint a páleszt?
Nálunk elfogy simán.
Azt én is kaptam egy üveggel, valahogy nem fogy!
Mondtam ilyent?
Az is jó. ittam mellé behert... meg volt gesztenyetorta. Ha már szar az idő...
De jól teszed! Igyál mellé egy páleszt is! Mi boroskólázunk, tortillát sütöttem a gyerekek kedvéért!
Asszem erre a nagy stresszre iszok még egy argus sört.
Ennél a csajnál a legnagyobb bajod hogy behúzza a hasát... Istenem. Sajnálom a környezetedben élőket.
Öööö... csak a tetsző vélemény az elfogadható? Nekem sokkal egyszerűbb a világom, amíg nincs benne valótlan, addig nincs vele baj.
Hihetetlen egy savanyú, negatív ember vagy...
...amúgy a nagy átlagtól tényleg sokkal jobb volt, kár, hogy elhitte a hülyék által a nőkre kényszerített beteges, testkép azonosulást.
Sajnos elég rossz vége lesz annak általában, amikor valaki ki akar törni a saját keretei közül.
Én SEM tudok motorozni, a tudásom mindössze annyi, hogy motorral odaérek, ahová elindulok. Nem tartom szégyennek ezt, de még csak kellemetlennek sem. Én ezt elfogadtam, nem hazudok róla, nem akarok senkit meggyőzni az ellenkezőjéről, és nem is teszek úgy, mintha.
Ez nem megelégedés kérdése, nem utálaté, nem irigységé. Egyszerű ténymegállapítás.
Jó kis buxa volt bakker!
Megnyugodhatsz, egy eve belehalt egy motoros balesetbe.

https://tesztmotor.hu/rip-te-gyonyoru-motoros-instagram-sztar/
Te örökké elégetett vagy mindennel, és mindenkivel. Oké.
Meg jó nagy bendője is, amit a fényképeken behúz, mondhatta volna neki a fotós, hogy úgy üvölt a a képeken háj, mint amikor a buzik nővé operáltatják magukat, de az ádámcsutkájuk kiszakítja a bőrt a nyakukon.
http://youtu.be/dvz0XL8dm6I komoly gülüi vannak a csájénak.
Erőre kapsz azt lesz azt lesz gép...
Kicsit kivéreztetett a malaguti projekt - persze örülök neki, nagyobb öröm mint a sajátom - de mintha láttam volna egy has idomot itt tricolorban, ami egy multihoz tartozik
Na túrod a megfelelő piroskát?
Trágyapumpáló! A fonott kalács nagyon béna az oldalán, minden szépérzékét beletette az alkotó
Igen kap mindkettő pont a bokája mellett...
Elöl van a lábtartója, a motoros mögé kerül minden mocsok. Pl. az utasra....