Sajnos elég rossz vége lesz annak általában, amikor valaki ki akar törni a saját keretei közül.
Én SEM tudok motorozni, a tudásom mindössze annyi, hogy motorral odaérek, ahová elindulok. Nem tartom szégyennek ezt, de még csak kellemetlennek sem. Én ezt elfogadtam, nem hazudok róla, nem akarok senkit meggyőzni az ellenkezőjéről, és nem is teszek úgy, mintha.
Meg jó nagy bendője is, amit a fényképeken behúz, mondhatta volna neki a fotós, hogy úgy üvölt a a képeken háj, mint amikor a buzik nővé operáltatják magukat, de az ádámcsutkájuk kiszakítja a bőrt a nyakukon.
Kicsit kivéreztetett a malaguti projekt - persze örülök neki, nagyobb öröm mint a sajátom - de mintha láttam volna egy has idomot itt tricolorban, ami egy multihoz tartozik
Én SEM tudok motorozni, a tudásom mindössze annyi, hogy motorral odaérek, ahová elindulok. Nem tartom szégyennek ezt, de még csak kellemetlennek sem. Én ezt elfogadtam, nem hazudok róla, nem akarok senkit meggyőzni az ellenkezőjéről, és nem is teszek úgy, mintha.
https://tesztmotor.hu/rip-te-gyonyoru-motoros-instagram-sztar/