Nekem az a véleményem, hogy kereskedésből is lehet jót venni, és magánszemélytől is rosszat! De híve vagyok a magánszemélytől való vételnek! Ha őszinte, akkor sokat meglehet tudni tőle. Ha kamuzik az többnyire észrevehető!
Általánosítani nem kell de lényegesen több motor kerül forgalomba tölünk nyugatra és nyilván ott könnyen lehet jó motort is kifogni. Persze a kereskedő törekszik a maximális haszonra ki nem tenné ugyan azt. Egy lerugott szart nem tudd eladni át kell nézni, szerintem sok minden kiderül szemre vétel alapján egyedül a motor amibe nem lehet bele látni.
Eltudok képzelni olyat, ha a motoros pl, balesetet szenved, (de akkor a motoros is összetöri magát és a motort is.) Vagy megunja, esetleg belátja:Nem neki való az ilyen!
Egyébként nagyon sok múlik az új tulajdonoson, van neki minimális hozzáértése, vagy csak húzza neki, hadd nyivákoljon, mert egy teljesen új motort is tönkre lehet tenni nagyon gyorsan. Csúcsgépek a mostani motorok , én csak csodálni tudom őket , és a tervezőiket gyártókat! De elég ha megnéztek egy '70-es években gyártott motort, és egy 2015-öst pl. Én csak annyit tudok, amennyit a villamossági - gépészeti szakközépben megpróbáltam megtanulni , megpróbáltak megértetni velem kisebb-nagyobb sikerrel ! De azt tudom, ezek a gépek csúcs-gépek!
Én már nézegettem az ideiglenes töméseket
25-30 ig vannak tartós de ideiglenes pár hónapos tömések
2 tükörről simán betömtem volna ha sokáig húzódik ez az orvostalanság
NAGYON nézesd meg valaki hozzáértővel a megvenni szándékozott motort, hogy mennyire volt törött, és milyen módon "rakták rendbe". Engem például nagyon át akartak baxni ott 5 évvel ezelőtt....
Szerintem, mert én nagyon rosszmájú vagyok főleg a kereskedőkkel szemben, főleg ami a "kevés km-t illeti. De attól még lehet, hogy van rendes is köztük!
max az olyat nem tudja aki jobban ismeri az adott típust mint ő
Nem tudom hogy csináljak de ide hozzánk mindig csak a legjavát hozzák be
25-30 ig vannak tartós de ideiglenes pár hónapos tömések
2 tükörről simán betömtem volna ha sokáig húzódik ez az orvostalanság
Az amúgy is víz nekik menne
Át a lényeg túl éltem. Én akkor is felek a fog dokitol ha biciklivel jön szembe, volt néhány meglehetősen rossz élményem