Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor téma volt a gyilkos-kivégzés téma és felvetettem, hogy én pl. a jogok mellett állok ki mondván, hogy bármikor kerülhetek én is a fasz rosszabbik oldalára és akkor örülnék egy tisztességes eljárásnak, no akkor eszembe jutottál pl. te aki mostanában kardokat meg tőröket gyárt meg a többiek akik rögvest vidáman írták a bemutatott gyártmányaidra, hogy nekik is milyen jó kis gyilokjaik vannak (nekem aki kiáll mindenki jogáért pl. egyáltalán nincs a háztartási szerszámokon kívül gyilokra alkalmas eszközöm), hogy akkor igazából ki is készül gyilokra és ha megvalósul akkor kinek kéne majd a jogvédelem?
Gyakorlat teszi a mestert, baszassad neki!
https://www.origo.hu/auto/2020... és nem köcsög béjjemvés.
azt hittem jobban fog spriccelni, kicsit elbénáztam mert a szélébe ment a kés
hamarosan jön a vírus 2.0 aztán gyakorolni kell
Leginkább igyon mindenki azt ami ízlik neki.Sokaknak keserű az argus nekem például bejön, de nem bánom ha van mellé akadék is.
Mondjuk elég régóta keveset iszok nagyjából 1-2 üveggel esténként töményet meg évek óta nem viszont ilyen kis mennyiségnél már mindegy az ár a minőség jobban számít, bulikra van, hogy veszek eksönös valami stellát vagy ilyeneket, de inni boltiból a pilsnert vagy kipróbálva az ír, angol, északi érdekességeket (bár a legtöbbjét nem szeretem mert ahogy a pilseni típusúak keserűbbek én azokat szeretem, az édes söröket nem iszom) illetve pl. pont az utca végében lévő bajor serfőzde termékét ami a 40 évvel ezelőtti tartósítószermentes kőbányaira hajaz, hát azokat iszom.
Köszönöm, hogy megvilágosítottál!
amiket iszol sört az csak erre jó (nem típus azonos de hoki sör ez is)
http://youtu.be/5zZgdAxsrdI
Eddig mind sikerult.
Még a végén jó lesz a szarból vár.
Ohh,ez egy szazaleka,minimalis.
Nagy ez a hombár.
Ohh,ez egy szazaleka,minimalis.
Nagy ez a hombár.
Ha ennyire a semmiből építesz autót, miért nem valami jobbat építesz, mondjuk egy Bugatti replikát?
Óóóó,hogy cseszné meg,ott van az originale ricambi szám is a pug matrica alatt.
Én jártam úgy hogy ugyanott ugyanavval a motorral ugyanolyan gumival kb egyforma cuccal először nem tudtam kanyarodni. Kb 20 percet vártak rám
Másik évben meg alig tudtak utánam jönni ( többségében azonos volt a csapat )
Annyi volt a változás hogy a motor hátulján a rugó alá tettem egy 2 centis kitámasztást az elejébe meg egy szett progresszív rugó került
És érdekes mód le tudtam dönteni nem állt ki az eleje nem ment össze vissza
Ráadásul terepes 0,6 bár nyomás volt a gumiban , centikkel eltekeredett a gumi a felnihez képest.
Es mégis kibaszott király voltam.
30 ezren múlt a full szopás és a királyság között
Aha,te meg a nagy öreg vagy.
Az a baj hogy nagyon nehéz rábeszélni őket én meg lusta vagyok. Ha egy szakadt 3-as bmw lenne azonnal ugranának, furák ezek a fiatalok.
Nem járok utassal.
Akkor neked csak rábeszélni kell a csajokat egy körre.... utána már ők akarják!
Egyszer egy kiscsaj azt mondta ő nagyon élvezi és nehogy korán elváltsam, hagyjam forogni, más még nem dicsérte de ez alapján elég jó lehet a tuono még jobb lehet mert ott az utas még inkább optimálisan ül, van pozitív visszajelzés ?
Tehát ha én nem fogok fel valamit, szerinted... az nem sértés, hanem dícséret és én magyarázom be?

Amúgy akinek a szavára adsz és említetted... Dodor. Rengeteg olyan gumis kérdést kap, amiben mindenki csak a gumit hibáztatja... ilyenkor a haját tépi és kínjában vigyorog, hogy "mindenki profi, mindenki motorja profi ééés csak a gumi lehet a rossz"! Jót nevét ezeken a kérdéseken.
Hasonlóan csak ugyanezt furcsáltam.
Nade tényleg kár tovább rágni!

Milyen vibrátor a KTM 1-10 között?
Nem volt itt sértegetés, ha bármit magadra vettél azt csak bemagyarázod, tényleg felesleges erről beszélni mert nem akarod megérteni miről van szó.
A sértegetés igazol valamit?
Félreérted....
Nem veszek én semmit sértésnek és nem érdekel semmilyen csodagumi. Nem sztárolon, nem állítom, hogy ez a legjobb gumi, nem érdekel.
Csupán azt furcsáltam, hogy miért csak a gumi lehet a probléma?
Más profilok? Én nem akarom felfogni?
Akkor viszont részedről is felfoghatatlan, hogy életveszélyesnek nevezted ezt a gumit(úgy általánosan) .... Amikor feltehetően nem azonos profilú gumi van a te motorokon és az enyémen!
Na mindegy.
Nem kibaszottkurváramindegy ki mikor milyen gumit használ.

Talán a sárga-fekete mintás kakasos kivételével.