Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 200at elmegy avval is
Városba fasza. Túrázni nagyobb kell
Nagyon tetszenek, de mintha valami apró kis 7 literes üzemanyag tankjuk lenne.
Crf250l teljesen fasza városi endúró
Biztos drágább mint a limlom keeway de a csirke szárny sosem volt ingyen
Jelenleg egy ilyet tesztelgetek a fővárosban, 150 kegyetlen ccm és 12 alvilági lóerő. A teljesítmény éppen elég, a 16-15-ös kerekek a ballonos /90-es gumikkal is szinte, szinte megfelelőek. De már ott járok, hogy 250-es enduro-t fogok beújítani, azon sokkal magasabban fogok ülni.
A Keeway TX 125-öst elengedtem, az injektoros verzió nagyon nem megy jól.
A fogyasztása még nem derült ki, mert a 15 literes tank 400 km alatt sehol nincs még a tartalék álláshoz.
Nyugodtan ki lehet jelenteni hogy baromi sok a hülye közöttük.
Hogy én mennyire emlegettem volna azt a feslett életű jó édesanyját!!? Nem hiszem , hogy az ilyen normális !!
Ez elképzelhető, itt az olcsó munkaerő megjavítja , kicsit más kicsit savanyú de jó pénzért el lehet adni! És akkor még lehet, hogy nincs is szrrrá hajtva.
Sztem ezzel minden el lett mondva
Hitelrontás lenne így ne, tenném.
Hüjje biciGlisek!
Azok biza.
Most hekkeltem meg anyam bótbajárós swinn biciklijet.
Hogy en mennyit karomkodtam amiatt a szar miatt.
Az osszes kanári csuklott.
Végre lehet fikázni a bringásokat, találtatok egy videót amikor benézte.
Kis csilliószor kanyarodott rám már autós kereszteződésben, mert annyira sürgős volt megelőznie hogy bekanyarodhasson, de aztán valahogy rögtön el is felejtette hogy ott vagyok, még BKV buszossal is előfordult vagy 3 alkalommal amikor a buszra várók között volt vége a fékutamnak mert leszorított.
De igen a "kanárik" a hülyék.
de hogy ilyen egysejtű biciklis mennyi van pesten.... pedig itt a gázpalackot sem kell egyensúlyozni...
https://www.origo.hu/newsfeed/index.html mennyi hasonlóan ügyes kanári szeli az utakat így, miközben jogsi is lapul a zsebükben de drótszamáron elfelejtik a kreszt.
Gondolom sérülten kerülnek be, aztán itt javítják ki őket
Szép álmokat, reggel kelnem kell!
Az első helyett akartam
Összetörött az eredeti, vagy csak "díszítették"??
Biztos minden kereskedésben vannak jó motorok is, persze. Itt konkrétan Honda sport motorokat néztem amik feltűnően kevés km-rel vannak,de az adott évjáratra nem jellemző idomzattal…
Meg a hahun is van egy kurva kevés km-es RR amit ott vettek tavaly, nem évjáratra jellemző idommal...
Magyarországon minden behozott kocsi-motor "keveset futott" , és nemdohányzó nőorvos tulajdonos adta el!
Nem ismerem őket, de nem tudom elképzelni, hogy egy kereskedésben csak rossz motorok vannak! Nem kell beleképzelni a rábeszélést!
Ismered a kereskedést ? Vagy ezt most csak általánosságban mondod ? Én ismerem és elkerülném őket motorvásárlási céllal.
MErt tudják hogy sok az igényes ember
Csak a tapasztalatokat kell leírni. Más minek szopjon ha nem muszáj.