Opel jobb, ha törik meg akkor is lehet menni vele
Ismeros a németektől hazajött törött rugóval igaz azt mondta 5óra plusz időt jelentett
De a németeknél annyi lett volna a csere hogy inkább hazajött lassan
Pedig nekem is utánam fordultak. Üllőin bénáztak előttem a kocsik, amitől feszélyezve éreztem magam, azt 2-esben kikerültem őket jó nagy hanggal...hát oké felugrott 120-ra, aztán el is vettem a gázt mikor a feszélyhelyzet elmúlt, de látom hogy az út szélén a tripod lábán is átesett a rendőr olyan lelkesen fordult a rendszámom után a nagy hang miatt
Persze addigra visszalassultam már, így nem volt szerencséje
Milyen érdekes oldalt találtam, mindig azt állítják egyesek, hogy a traffik csak pénzbehajtás miatt vannak.
itt vannak az európai országok, hol, mennyi kamera működik.
Mondhatnám, hogy a baloldali, de az optika a sötét háttér előtt messziről nem látszódna így.
Ez egy elég jó kép, jól kivehetőek a részletek, míg a saját felvételen nem úgy tűnik.
Őszintén.
Elém 150feletti tempónál állt ki az 50-es zónában. Haverom majdnem elütötte, megijedtünk mind a 3-an. A vége az lett hogy óvatosan menjünk tovább. Montenegro, Durmitor, Zabjaktól északra az a brutál jó széles tempós szakasz.
Montenegróban 9-en mentünk állat módjára.500€/fővel kezdett a közeg.Mondtuk annyi nincs,de van bank kártya.Kb.félóra huza-vona után megelégedett összesen 100€-val természetesen zsebbe.Hiszen ha bekisér az örsre neki az egy csomó papírmunka,és abból nem lát egy centet sem.Igy mindenki jól járt. Á dehogy korruptak
Ismeros a németektől hazajött törött rugóval igaz azt mondta 5óra plusz időt jelentett
De a németeknél annyi lett volna a csere hogy inkább hazajött lassan
Persze addigra visszalassultam már, így nem volt szerencséje
itt vannak az európai országok, hol, mennyi kamera működik.
https://trans.info/hu/europai-...
Ez egy elég jó kép, jól kivehetőek a részletek, míg a saját felvételen nem úgy tűnik.
Őszintén.
Legalábbis amikor én voltam ott tavalyelőtt.
100 as hatarnal valam 117-123 kozt mehettem, 45 euro banta.