Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyiben viszont máshol van magas beosztásban akkor a szervek tanulnak majd belőle.
Persze mert az Opelnak felül az első hurok szokott letörni, vagyis olyan mintha kicsit ültetted volna, ami még jót is tesz neki
Nem használnám törött rugóval.
Opel jobb, ha törik meg akkor is lehet menni vele
Ismeros a németektől hazajött törött rugóval igaz azt mondta 5óra plusz időt jelentett
De a németeknél annyi lett volna a csere hogy inkább hazajött lassan
Én se csak a saját nácibárkám mikor reggelre bal első törött rugóval várt.
Biztos tilosban parkolt
Nem szóltál a rendórnek, hogy minek az az őrült kapkodás?? Még el talál esni?!!
Pénteken láttam, egy lerobbant Priust trélereztek.... nem láttam még soha priust tréleren.....
Pedig nekem is utánam fordultak. Üllőin bénáztak előttem a kocsik, amitől feszélyezve éreztem magam, azt 2-esben kikerültem őket jó nagy hanggal...hát oké felugrott 120-ra, aztán el is vettem a gázt mikor a feszélyhelyzet elmúlt, de látom hogy az út szélén a tripod lábán is átesett a rendőr olyan lelkesen fordult a rendszámom után a nagy hang miatt
Persze addigra visszalassultam már, így nem volt szerencséje
100-as átlagsebessèg mérés? Ezt fejtsd már ki, mert én sokszor jártam de nem láttam sehol kapukat. Se pályán se főúton.
P5, most megnéztem a térképen, rosszul emlékeztem, Zabjaktól délre. Niksictől mentünk Zabjak felé aztán onnan a képen lévő Tara hídhoz.
Az A1 autópálya, az meg Koperig visz majdnem az osztrák határtól, srévizavé teljesen.
Ja, bled, mangart es kornyeke. Regen volt.
Milyen érdekes oldalt találtam, mindig azt állítják egyesek, hogy a traffik csak pénzbehajtás miatt vannak.
itt vannak az európai országok, hol, mennyi kamera működik.

https://trans.info/hu/europai-...
Mondhatnám, hogy a baloldali, de az optika a sötét háttér előtt messziről nem látszódna így.
Ez egy elég jó kép, jól kivehetőek a részletek, míg a saját felvételen nem úgy tűnik.
Őszintén.
Tényleg? Ott 100-as átlegsebesség mérés a divat.
Legalábbis amikor én voltam ott tavalyelőtt.
Erre?
szerinted melyik lesz,most őszintén.
Tőlünk meg úgy köszönt el hogy vigyázzunk mert a következő 30km-en még 3 ellenőrző pont lesz...
Passz.
100 as hatarnal valam 117-123 kozt mehettem, 45 euro banta.
Elém 150feletti tempónál állt ki az 50-es zónában. Haverom majdnem elütötte, megijedtünk mind a 3-an. A vége az lett hogy óvatosan menjünk tovább. Montenegro, Durmitor, Zabjaktól északra az a brutál jó széles tempós szakasz.
Mennyi náluk a tolerancia?Mert ez soha nem derült ki számomra.Mindig azt írták hogy a tolerancia levonása után x€ a bünti.
De. Egyszer.
Montenegróban 9-en mentünk állat módjára.500€/fővel kezdett a közeg.Mondtuk annyi nincs,de van bank kártya.Kb.félóra huza-vona után megelégedett összesen 100€-val természetesen zsebbe.Hiszen ha bekisér az örsre neki az egy csomó papírmunka,és abból nem lát egy centet sem.Igy mindenki jól járt. Á dehogy korruptak