Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ment át.....

Ledöntve nem lehet erősen kigyorsítani! Az ilyen próbálkozásnak perec a vége.
Sőt, közúton sem lehet tartósan úgy kanyarogni, hogy ilyen legyen a gumi.

Szerintem ez pályázott gumi.
Altalaban külföldön es jellemzoen tolunk delre, balkáni orszagokban.
Ledöntve erős kigyorsítás.... melyik közút, ahol ezt lehet?
Hááát..... olvass utána a Rosso III-nak. Akár magyar teszteken, akár külföldieken.
Sokkal nagyobb merítés, mint 1-2 vélemény...és mindenhol kiválónak tartják minden szempontból. Nem hinném, hogy ennyi ember/motoros tévedne.
Idén baszassuk együtt mert valagba rúglak Druszám...
Majd holnap! Meló után vizet csavarok a gázkarból...
Tucc élni!
Valahonnét ismerős ez az érzés...
Én a paprikás szalámit kóstoltam meg Nutókával, de a Budweiser jobban ízlett :)
En meg azutazni, eszemben sem volt sütni.
Nem dobos, de jó az is!
Epres, rebarbarás süti van :-)
Desszert?
Én szar idöben is tudok sütni :-)
Ez jól néz ki.
Pancsi ringen féláron adják a pályázott gummát.
Ahh, jo rücskös aszfalt, eros kugyorsitas.
Ez úgy néz ki, mintha pályán lett volna kínozva.
Tapadni tapad mindegyik, az a nagy kérdés hogy hogyan viselkedik, milyen érzés vele motorozni és ott a rosso3 nálam elbukott, ugyanúgy mint a sportsmart2.
A bt016, s20, s21, conti sport-road 1-2 ezekkel mindig könnyed kiszámítható volt a motorom. A fentebb elítettekkel viszont teljesen kiszámíthatatlan, és próbáltam helyrehozni, állítgatni de semmi, felrakom az általam jobbnak vélt szettet és teljesen megjavul a motor.
Haladás van.Baby step.
Meg van meg munka is.
Mielott Bogyó beszólna rosszabbul nez ki laikusnak mint valojaban.
A kihivas,es az idő arra megy el hogy kitotozza az ember az alkatreszt es megrendelje,speciel angol robbantott abrarol cikkszam alapjan a kozepso box elem balos jott.Jobbos nincs,belso kuszob nincs,sehol.
Viszont peugeot-citroen van.mind egy-ket het allas.
Gyari elem,egyszeruen fel kell varrni ha megerkezik.
Zirc Kardosrét ott van egy pálinkaház gondolom helyben főznek is ki cefrét. Azt egyszer meg kellene lesnem. Csak fizu előtti söröm van itthon (by ini) de van mellé finom szilvaágyas... Jól beborult így nem mentem sehá csak letakarítottam a motorokat jobban a nyenyőcét, meg cseréltem tűzkarikát az első hengernél, mint szokásos (duksi ugye).
Télen meg majd rendelek 2őt oem-ról. Idén már nem kell cserélni.
Tévedtem, ipa volt nem ale.
Zámoly közel van nem? Ott nem szoktatok sert venni? Tegnap kaptunk pár félét és az ale egész jó volt no meg a lager is iható, a meggyet nem kóstoltam, édest a nők isznak azt hiszem. : http://images.app.goo.gl/d6kDY...
Szerintem tavaly voltam arra,atutazoban.
Szar volt az ido.