Jut eszembe wifiről.......tegnap voltam embernél felmérni klimát. Fiatalos faszi. A végefelé még eszébe jut valami - de wifi ne legyen benne, ha van is ki kell szerelni!
Mondom mi van? Nincs benne de belerakható. Nem kell mert sugároz, náluk csak adig van bekapcsolva amig frissit valaemelyik telefon. Utp földön összevissza, dróton megy az nem sugároz.
Mondom és a telefon? Arra meg németből hozattak függönyt az ablakokra amiben ezüst van és árnyékolja a hullámokat, de a falakon igy is bejön. Viszont most le kell majd cserélni mert jön az 5g és arra nem jó, csak 4g-re.
Neszen neked 21.század.......ha meg lehetne jeleniteni az éterben lévő rádióhullámokat az orráig se látna annyi van belőle. Lassan már minden azon kommunikál.
Miért kell mindig mindenből a legújabb
Olvastam egyszer egy cikket hogy a NASA valami rendszere meg a 8080-as chipet használja. De lassan le kell váltani mert nem lehet találni pót alkatrészt
Pedig az keményen a 70es évek....
már látom lelki szemeim előtt, ahogy május 3-ikán kapcsolják ki a lélegeztetőt Marika néninél, mert nincs meg a statisztikai tetőzés.... és ha akkor kell lennie, hát akkor kell, nincs ellenkezés...
A Windows CE egy faék egyszerűségű, oprendszer, az utolsó hivatalos verziója is sok éve működik kvázi hibátlanul. Az IGO-t is ahhoz passzították, sok-sok évet tesztelték. Igazából csak a térképeket frissíted.
Huhh,ha marad pénzem és visszakúszik az ára én rápróbálnék,a mostani wayteq is halódik,harmadikat nem vennék ha lehet,a többi meg drága egy csórónak.
Vagy fillérbaszó?
A wayteq windows CE-je van frissítve?
Mivel android lehet oprendszert is rátenni?
Amúgy céleszköz lenne,talán a navi elpötyög és kész,így nem működhet?
A pipi telefonja is megy.
Én úgy vagyok vele, hogy egy androidos eszköz legalábbis a megvásárlásakor legyen "napra kész", ismerve a gyártók frissítési morálját. Most gondolj bele: ezen a szaron 4 (NÉGY!!!) generációval régebbi oprendszer van, akkor gondolod hogy mennyit törődhettek a frissítésekkel, hibajavításokkal, bugok kigyomlálásával...
Volt ez tavaly még 35e is..............a wayteq szarabb adatokkal rendelkezik és mégis működik.
Ebben legalább nem 1200-as akku van hanem 3000-es.A telefonra meg rálőnék a tanktákában egy powerbankot.
Én úgy gondolom, hogy annyira azért nem olcsó - ahhoz képest hogy szerintem guriga taknyot sem ér. Ha megy a telódon a netmegosztás, akkor az a zsebedben merülni fog mint állat.
Nagyon unatkozás folyik,így egy érdekes kérdés ötlött fel bennem.
Adott egy elég régi androiddal futó noname gps motorra.Viszont nem drága.............(majd ha visszaáll az euro-dollár-forint kuszaság.)
Ezen nem fut a google maps mert nincs LTE tehát nuku internet.
De elvi akadálya van a net megosztásának egy bluetooth-al és egy net képes telefonnal?
Ha úgy akarom. https://www.ebay.com/itm/5-And...
Mondom mi van? Nincs benne de belerakható. Nem kell mert sugároz, náluk csak adig van bekapcsolva amig frissit valaemelyik telefon. Utp földön összevissza, dróton megy az nem sugároz.
Mondom és a telefon? Arra meg németből hozattak függönyt az ablakokra amiben ezüst van és árnyékolja a hullámokat, de a falakon igy is bejön. Viszont most le kell majd cserélni mert jön az 5g és arra nem jó, csak 4g-re.
Neszen neked 21.század.......ha meg lehetne jeleniteni az éterben lévő rádióhullámokat az orráig se látna annyi van belőle. Lassan már minden azon kommunikál.