Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az elindulás megy kissé nehezen! Lusta dög vagyok most reggeli után! De mindjárt megyek! Kellene innom egy fél KV-t , pedig a doki azt mondta, hogy: lfszt, nem szabad! No lófszt nem is fogok!
Nem is értem, a nyugati világnak mi a baja vele, hiszen azon kívül, hogy azt a pár millió koreai embert nem tudják befolyásolni, illetve nem tudnák facebookon befolyásolni, hogy buzik és a zsidók rendesek, illetve vegyenek LV termékeket, nem sok vizet zavar.
Mennyé motorkázni Fater! Baszassad neki...
István! Azért ekkora krokodilkönnyeket ne potyogtass ide!
Nna B+!! Még ezt a kis örömet is elveszitek?! Pedig már azt hittem , hogy a bolsevista mennyországban lopja a Napot!
Az meg mi a szr??! Munka van bsszátok meg!!
Sabbat van...
Pálinkás szép jó reggelt ! Keljetek már fel, mert a hasatokra süt a Nap!! Mi ez a fékevesztett döglés??! Mi lesz így a nemzeti jövedelemmel bsszátok meg??! !??
Lehet, úgy gondolták, túl lapos lett a görbe, nem számoltak ilyen jó eredménnyel. Ezért most tenni kell rá egy púpot
Ugye most látszódik meg, hogy pengeéren táncol a társadalom. De nem itt, máshol is. Egy hónapra bezár a szolgáltatóipar egy része, és máris emberek százezrei mennek a lecsóba.
Ebből látszódik, hogy sokan nem akarnak dolgozni, termelni, hanem a kínából megrendeltet haszonnal továbbadni. Ez nyilván túlzás, nem kell belekötni, de kb. ez van.
Persze hogy barátok, biztos ugyanabba a zsinagógána járnak
Plusz bezárt jó sok cég. A vendéglátó ipar romokban
Aminek hosszú távú csökkentett vásárlás lesz a következménye
Ami kihat olyanokra is mint pl te hogy kellene a legkondi meg egy új villany tűzhely. De nem mist mert épp egy kicsit éhen akarunk halni a 70 ezres munkanélküli segély mellett
Speciel én azt mondanám, hogy nagy az öntudat, meg kihaénnem, akkor azt mondom, hogy ne menj, ha mégis, magadra vess.
Nem sírnám tele a párnámat.
Most is ez van, csak hatalmas körítéssel.
Mert elüldözted mindkettőt
Pipi.meg holnapután nyithat és rázhatja a rongyot megint
Csak mist volt x hét helyben járás utána meg mindenki szabadon garázdálkodhatnak
Most nem lész sok fertőzött ? Most majd elbír mindent a csivava lábakon álló egészségügy ??

Én úgy látom ez az egész egy óriási nagy faszság volt
2 dolgot kellett volna tenni
A nagy rendezvényeket beszüntetni. És ahol 2 ember van maszkot használni
Aki beteg az meg maradjon otthon és küzdje le, aki nagyon beteg hívjon mentőt
Pár hete beszélgettünk itt leendő repjegy árakról (az azóta eltűnt Alfával, aki Pipi után halt bánatában )
https://www.startlap.hu/utazas...
Szoktam nekik integetni mikor elmennek mellettünk...
Alapjábanvéve nem tett semjit mesterházi, magára maradt vagy csak elkülönült a szájtépős bagázstól azóta értelmes felszólalásai is vannak. Nem kizárólag vádaskodásból számonkérésből áll a mondanivalója, konstrukrív ellenzékinek tűnik. Lehet régen se volt annyira hülye csak azt mondta amit mondtak neki.
Gyurcsány már midenkivel összefogna, csak lehetőleg már holnap váltsák.le a kormányt, buktassák.meg ez a jó alkalom szerinte. Szerintem a maradék esze is elment.
Jakab meg egyre hiteltelenebb, mióta vona otthagyta a bandátbteljesen széthullott, a jobbijos vonal átment a mi hazánkba akik maradtak azok meg csak a pénzekre hajtanak bármi.módon.
Alapvetően médiahype.És ha hagynák lefurni sok öreg halna meg nem lehetne eltussolni a média ízekre szendé őket,mindenkit.Így inkább odabasznak mindennek.És hát ha egy elkezdi senki nem akar célpont lenni.Lásd angolok.nem véletlen gondolták meg.
Jah nálunk meg a viktátor nem vallja be hogy kurvasok a spanyol-olasznál is több halott van mert O1G.
amúgymeg ezért is király mert neki sikerül eltussolni a hullaszállítókonvolyokat is,ami pesttől győrig ér debrecenen keresztül.
Az emberek cigifüsttel, alkohollal, droggal mérgezik magukat ÖNSZÁNTUKBÓL, csodálkozik valaki is, hogy a legalapvetőtt óvintézkedést sem tartják be.
Nyilván sorolhatnék ezer, emberre jellemtő butaságot is, de nem találna úgysem értő fülekre, így azt nem teszem.
Link próba2
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ot...
Ha mégsem jön össze akkor a keresőbe ennyit kell beírni:
ötezer magyart vitt el az influenza januárban
A zokniházi a szabó tímeával együtt komplett klinikai elmebeteg,mondjuk kell teperniük,úgy néz ki rossz szövetséges lesz az MSZP,szerintem épp hogy be fog jutni 5% körül vagy kiesik így marginális lesz a szerepe,a DK láthatólag nem kapkod kargerin kívül a párbeszéd maradék két tagjáért a zoknházi kiesett az LMP-ből és láthatólag nem tud sehova csapódn.Így hogy bent maradjanak a köztudatban egyre extrémebb hülyeségeket kell csinálniuk.
Ugyanez a jobbiknál,a show-t viszi a jakab,gondolom be akar kerülni a parlamentbe,elég szép pénzeket akaszt a a párt most még a támogatásokból és az alapítványokból,ez a háttérnek kell,így paprikáskrumplifőzéstől a zacskóstésztáig mindent bevet.De ahogy látom semmi potens ember nem maradt már náluk így egyszemélyes hadsereg lesz.
Mesterháziról már nagyon rég nem hallottam,mit tett?
Amúgy masszív momo-DK túlsúly lesz marginális LMP-MSZP-jobbik serclivel.És természetesen legyőzik O1G-t.
Egycsapára 0% korrupció lesz az oktatásegészségügy meg szárnyalni fog,együtt énekeljük a kumbayát.
Ezt más se érti, de ezzel.lehet ijesztgetni mert új dolog. Az influenzára csak legyintene a legnagyobb rettegő is.