Csak az elindulás megy kissé nehezen! Lusta dög vagyok most reggeli után! De mindjárt megyek! Kellene innom egy fél KV-t , pedig a doki azt mondta, hogy: lfszt, nem szabad! No lófszt nem is fogok!
Nem is értem, a nyugati világnak mi a baja vele, hiszen azon kívül, hogy azt a pár millió koreai embert nem tudják befolyásolni, illetve nem tudnák facebookon befolyásolni, hogy buzik és a zsidók rendesek, illetve vegyenek LV termékeket, nem sok vizet zavar.
Pálinkás szép jó reggelt ! Keljetek már fel, mert a hasatokra süt a Nap!! Mi ez a fékevesztett döglés??! Mi lesz így a nemzeti jövedelemmel bsszátok meg??! !??
Ugye most látszódik meg, hogy pengeéren táncol a társadalom. De nem itt, máshol is. Egy hónapra bezár a szolgáltatóipar egy része, és máris emberek százezrei mennek a lecsóba.
Ebből látszódik, hogy sokan nem akarnak dolgozni, termelni, hanem a kínából megrendeltet haszonnal továbbadni. Ez nyilván túlzás, nem kell belekötni, de kb. ez van.
Plusz bezárt jó sok cég. A vendéglátó ipar romokban
Aminek hosszú távú csökkentett vásárlás lesz a következménye
Ami kihat olyanokra is mint pl te hogy kellene a legkondi meg egy új villany tűzhely. De nem mist mert épp egy kicsit éhen akarunk halni a 70 ezres munkanélküli segély mellett
Csak mist volt x hét helyben járás utána meg mindenki szabadon garázdálkodhatnak
Most nem lész sok fertőzött ? Most majd elbír mindent a csivava lábakon álló egészségügy ??
Én úgy látom ez az egész egy óriási nagy faszság volt
2 dolgot kellett volna tenni
A nagy rendezvényeket beszüntetni. És ahol 2 ember van maszkot használni
Aki beteg az meg maradjon otthon és küzdje le, aki nagyon beteg hívjon mentőt
Alapjábanvéve nem tett semjit mesterházi, magára maradt vagy csak elkülönült a szájtépős bagázstól azóta értelmes felszólalásai is vannak. Nem kizárólag vádaskodásból számonkérésből áll a mondanivalója, konstrukrív ellenzékinek tűnik. Lehet régen se volt annyira hülye csak azt mondta amit mondtak neki.
Gyurcsány már midenkivel összefogna, csak lehetőleg már holnap váltsák.le a kormányt, buktassák.meg ez a jó alkalom szerinte. Szerintem a maradék esze is elment.
Jakab meg egyre hiteltelenebb, mióta vona otthagyta a bandátbteljesen széthullott, a jobbijos vonal átment a mi hazánkba akik maradtak azok meg csak a pénzekre hajtanak bármi.módon.
Alapvetően médiahype.És ha hagynák lefurni sok öreg halna meg nem lehetne eltussolni a média ízekre szendé őket,mindenkit.Így inkább odabasznak mindennek.És hát ha egy elkezdi senki nem akar célpont lenni.Lásd angolok.nem véletlen gondolták meg.
Jah nálunk meg a viktátor nem vallja be hogy kurvasok a spanyol-olasznál is több halott van mert O1G.
amúgymeg ezért is király mert neki sikerül eltussolni a hullaszállítókonvolyokat is,ami pesttől győrig ér debrecenen keresztül.
Az emberek cigifüsttel, alkohollal, droggal mérgezik magukat ÖNSZÁNTUKBÓL, csodálkozik valaki is, hogy a legalapvetőtt óvintézkedést sem tartják be.
Nyilván sorolhatnék ezer, emberre jellemtő butaságot is, de nem találna úgysem értő fülekre, így azt nem teszem.
A zokniházi a szabó tímeával együtt komplett klinikai elmebeteg,mondjuk kell teperniük,úgy néz ki rossz szövetséges lesz az MSZP,szerintem épp hogy be fog jutni 5% körül vagy kiesik így marginális lesz a szerepe,a DK láthatólag nem kapkod kargerin kívül a párbeszéd maradék két tagjáért a zoknházi kiesett az LMP-ből és láthatólag nem tud sehova csapódn.Így hogy bent maradjanak a köztudatban egyre extrémebb hülyeségeket kell csinálniuk.
Ugyanez a jobbiknál,a show-t viszi a jakab,gondolom be akar kerülni a parlamentbe,elég szép pénzeket akaszt a a párt most még a támogatásokból és az alapítványokból,ez a háttérnek kell,így paprikáskrumplifőzéstől a zacskóstésztáig mindent bevet.De ahogy látom semmi potens ember nem maradt már náluk így egyszemélyes hadsereg lesz.
Mesterháziról már nagyon rég nem hallottam,mit tett?
Amúgy masszív momo-DK túlsúly lesz marginális LMP-MSZP-jobbik serclivel.És természetesen legyőzik O1G-t.
Egycsapára 0% korrupció lesz az oktatásegészségügy meg szárnyalni fog,együtt énekeljük a kumbayát.
Ebből látszódik, hogy sokan nem akarnak dolgozni, termelni, hanem a kínából megrendeltet haszonnal továbbadni. Ez nyilván túlzás, nem kell belekötni, de kb. ez van.
Aminek hosszú távú csökkentett vásárlás lesz a következménye
Ami kihat olyanokra is mint pl te hogy kellene a legkondi meg egy új villany tűzhely. De nem mist mert épp egy kicsit éhen akarunk halni a 70 ezres munkanélküli segély mellett
Nem sírnám tele a párnámat.
Pipi.meg holnapután nyithat és rázhatja a rongyot megint
Most nem lész sok fertőzött ? Most majd elbír mindent a csivava lábakon álló egészségügy ??
Én úgy látom ez az egész egy óriási nagy faszság volt
2 dolgot kellett volna tenni
A nagy rendezvényeket beszüntetni. És ahol 2 ember van maszkot használni
Aki beteg az meg maradjon otthon és küzdje le, aki nagyon beteg hívjon mentőt
https://www.startlap.hu/utazas...
Gyurcsány már midenkivel összefogna, csak lehetőleg már holnap váltsák.le a kormányt, buktassák.meg ez a jó alkalom szerinte. Szerintem a maradék esze is elment.
Jakab meg egyre hiteltelenebb, mióta vona otthagyta a bandátbteljesen széthullott, a jobbijos vonal átment a mi hazánkba akik maradtak azok meg csak a pénzekre hajtanak bármi.módon.
Jah nálunk meg a viktátor nem vallja be hogy kurvasok a spanyol-olasznál is több halott van mert O1G.
amúgymeg ezért is király mert neki sikerül eltussolni a hullaszállítókonvolyokat is,ami pesttől győrig ér debrecenen keresztül.
Nyilván sorolhatnék ezer, emberre jellemtő butaságot is, de nem találna úgysem értő fülekre, így azt nem teszem.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ot...
Ha mégsem jön össze akkor a keresőbe ennyit kell beírni:
ötezer magyart vitt el az influenza januárban
Ugyanez a jobbiknál,a show-t viszi a jakab,gondolom be akar kerülni a parlamentbe,elég szép pénzeket akaszt a a párt most még a támogatásokból és az alapítványokból,ez a háttérnek kell,így paprikáskrumplifőzéstől a zacskóstésztáig mindent bevet.De ahogy látom semmi potens ember nem maradt már náluk így egyszemélyes hadsereg lesz.
Mesterháziról már nagyon rég nem hallottam,mit tett?
Amúgy masszív momo-DK túlsúly lesz marginális LMP-MSZP-jobbik serclivel.És természetesen legyőzik O1G-t.
Egycsapára 0% korrupció lesz az oktatásegészségügy meg szárnyalni fog,együtt énekeljük a kumbayát.