Nyilván jobb, ha nincs dolgod... de akkor meg ne verd a melled arra, hogy ha LENNE, csinálnád. Az a természertes, azért fizetnek, nem? És hogy veszélyes? Mi nem az? A raktárost is elütheti a targonca, a kőműves is leeshet az állványról - bocs, hogy nem vagyok hasraesve a tűzoltóktól...és persze semmi bajom sincs velük
Én válaszoltam, Megkérdezem akkor én is tőled, rajtad, esetleg a házadon lenne jobb ha dolgoznék?
Vagy üljek a gép elött és gyúrjak a koleszterinre?
De mostmár válassz!
Mi van, bírkózó szőnyegen aludtál megint?
Azon nem gondolkoztok el náha, hogy másnak (mint pl. nekem) azzal van teli a faxom, hogy állandóan azt hallgatom, hogy mindenki csíra, ti vagytok csak az igazi férfiak, és különben is pofánbaxtok mindenkit, aki ugat... az ilyen duma sztem felnőttek közt felettébb kínos - ill. sajna egy adott IQ szint kell hozzá (segítek: nem túl magas )
Nem vagyok mai gyerek, ismerek sok embert, igen, "elismerteket" és "hősöket" is. Tudjátok, mi a közös bennük? Sosem hencegnek vele...
Csak hirtelen beleolvasva: az ingatlanosnak azt se hidd el, amit kérdez... a tulajnak se feltétlen - bár ő perelhető esetleg (évekig tart) Mindent a tulajdoni lapon kell megnézni, és az önkormitól írásban állásfoglalást kérni - mielőtt belebux 20-30 millát.
...és még: ha állnak a falak, az még nagyon messze van a 70%-tól. Ha nincs gépészet, akkor valszeg vakolva, burkolva sincs. Gáz, villany, víz, fűtés... pesti árakon számolva ez igen sok lé, és hosszú idő. Sok dolgot nem csinálhatsz meg (hiába tudnád) mert engedélyhez-tervhez kötött. Ja, ha nég lyakás, akkor mindenből 4 mérőhely...
Pont emiatt nem kezdek hozzá
A gyenge kis lelkem nem élné túl hogy sok pénzt kérjek érte, a hab testem meg a munkát nem bírja
Amúgy sosem a tisztességes haszon miatt szoktam mérgelődést hanem a gusztustalan nyerészkedés miatt
na de azt ugye nem kell számolnod, mert a kereskedőknél sem szoktad, meg sehol...... tehát szépen megcsinálod és eladod 3 Ft-ért, mert te nem vagy nyerészkedő és mindenhol csak az alapanyagot számolod munka, szerelés, gyártás stb nélkül
Vagy üljek a gép elött és gyúrjak a koleszterinre?
De mostmár válassz!
Ti meg buzik vagytok és itt veszekedtek.
Éljétek a kis életeteket...
Azon nem gondolkoztok el náha, hogy másnak (mint pl. nekem) azzal van teli a faxom, hogy állandóan azt hallgatom, hogy mindenki csíra, ti vagytok csak az igazi férfiak, és különben is pofánbaxtok mindenkit, aki ugat... az ilyen duma sztem felnőttek közt felettébb kínos - ill. sajna egy adott IQ szint kell hozzá (segítek: nem túl magas )
Nem vagyok mai gyerek, ismerek sok embert, igen, "elismerteket" és "hősöket" is. Tudjátok, mi a közös bennük? Sosem hencegnek vele...
...és még: ha állnak a falak, az még nagyon messze van a 70%-tól. Ha nincs gépészet, akkor valszeg vakolva, burkolva sincs. Gáz, villany, víz, fűtés... pesti árakon számolva ez igen sok lé, és hosszú idő. Sok dolgot nem csinálhatsz meg (hiába tudnád) mert engedélyhez-tervhez kötött. Ja, ha nég lyakás, akkor mindenből 4 mérőhely...
A gyenge kis lelkem nem élné túl hogy sok pénzt kérjek érte, a hab testem meg a munkát nem bírja
Amúgy sosem a tisztességes haszon miatt szoktam mérgelődést hanem a gusztustalan nyerészkedés miatt
Érdekes forma több zseton
Miért, nem az?