Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma láttam egy menyétet ami legyilkolt egy ürgét és vitte a vackába
Még midig.
Nnnna megint dúl a szerelem itt?
Nyilván jobb, ha nincs dolgod... de akkor meg ne verd a melled arra, hogy ha LENNE, csinálnád. Az a természertes, azért fizetnek, nem? És hogy veszélyes? Mi nem az? A raktárost is elütheti a targonca, a kőműves is leeshet az állványról - bocs, hogy nem vagyok hasraesve a tűzoltóktól...és persze semmi bajom sincs velük
Dehogy ráz,nem arammal megy,egy bekes vonat,mormog es morzsolja a gazolajat.
De hát akkor az ráz mint a veszedelem.....
Csak a selespeed automatahoz jar kettomegű.
Nem,gyarilag egytömegü,originale ricambi.
MI ez? Kéttömegű helyére hebrákolt undormány?
Jaaaa,hamár,van egy ilyenem.
Én válaszoltam, Megkérdezem akkor én is tőled, rajtad, esetleg a házadon lenne jobb ha dolgoznék?
Vagy üljek a gép elött és gyúrjak a koleszterinre?
De mostmár válassz!
Azaz, maradjotthon
Ti meg buzik vagytok és itt veszekedtek.
#maradjotthon
Veled meg tali Zolika...már várom!
Innentől nem érdekeltek...üdv urak!
Éljétek a kis életeteket...
Senki nem mondott ilyet...TI igen. Saját magatokat hergeltétek ,ki tudja miért. Bár tudom...
Mi van, bírkózó szőnyegen aludtál megint?
Azon nem gondolkoztok el náha, hogy másnak (mint pl. nekem) azzal van teli a faxom, hogy állandóan azt hallgatom, hogy mindenki csíra, ti vagytok csak az igazi férfiak, és különben is pofánbaxtok mindenkit, aki ugat... az ilyen duma sztem felnőttek közt felettébb kínos - ill. sajna egy adott IQ szint kell hozzá (segítek: nem túl magas )
Nem vagyok mai gyerek, ismerek sok embert, igen, "elismerteket" és "hősöket" is. Tudjátok, mi a közös bennük? Sosem hencegnek vele...
Csak hirtelen beleolvasva: az ingatlanosnak azt se hidd el, amit kérdez... a tulajnak se feltétlen - bár ő perelhető esetleg (évekig tart) Mindent a tulajdoni lapon kell megnézni, és az önkormitól írásban állásfoglalást kérni - mielőtt belebux 20-30 millát.
...és még: ha állnak a falak, az még nagyon messze van a 70%-tól. Ha nincs gépészet, akkor valszeg vakolva, burkolva sincs. Gáz, villany, víz, fűtés... pesti árakon számolva ez igen sok lé, és hosszú idő. Sok dolgot nem csinálhatsz meg (hiába tudnád) mert engedélyhez-tervhez kötött. Ja, ha nég lyakás, akkor mindenből 4 mérőhely...
Dehogy, csak elmentem, volt egy kis dolgom Nem tűzoltó vagyok, hogy egész nap ügyeletben a gépen lógjak
Karosszerialakatos melo kurvajo penz.Es nincs vele dolog,csak sok purhab kell.
Pont emiatt nem kezdek hozzá
A gyenge kis lelkem nem élné túl hogy sok pénzt kérjek érte, a hab testem meg a munkát nem bírja
Amúgy sosem a tisztességes haszon miatt szoktam mérgelődést hanem a gusztustalan nyerészkedés miatt
na de azt ugye nem kell számolnod, mert a kereskedőknél sem szoktad, meg sehol...... tehát szépen megcsinálod és eladod 3 Ft-ért, mert te nem vagy nyerészkedő és mindenhol csak az alapanyagot számolod munka, szerelés, gyártás stb nélkül
Csepegtve lett
Érdekes forma több zseton
Olyan mintha sietnének valohva gechimód.

Miért, nem az?