Mi van, besértődtél, és ilyenkor jön a hero duma? Tudod, hogy az rám nem nagyon hat... minden nap látok hősöket, postást, boltost, futárt, amint maszkban nyomják reggeltől estig.
A hős tűzoltók (3 is van itt) meg itt baxxák a rezet a fórumon egész nap... úgyhogy ezzel a "dolgozzunk rajtad vagy a házadon" dumával leálhatsz, mert csak összeveszni fogunk
Neked meg nincs humorérzéked
Vicceltem, tudom ám, miért kell az évi ellenőrzés... a sok kaszárnyában pihengetéstől felhalmozódik a véretekben a koleszterin
Gondoltam csak Alfát akartam hergelni kicsit így reggel, nehogy elpuhulva kezdje a napot
Nekem nem kell évi vizsgálat, nem vagyok olyan beteges és satnya, mint a tűzoltók - akkor megyek csak kórházba, ha visznek magamtól inkább nem.
Minek neked évente teljes vérkép? tartasz az AIDS-től? A partnered mindenképp használjon gumit! Amúgy a háziorvosok nem kaptak lófaxt se, ill. mindennap agyatlanságokat tartalmazó körleveleket Szeszil nénitől Mégcsak nem is tesztelhettek (tiltva is volt, és kelléket se kaptak.
Szarul kezdtek neki
A lényeg értheti csak a mostani fogyasztói társadalom ezt nem bírja ki
Elég lett volna beszüntetni a csoportos rendezvényeket. Mellé meg hogy ahol több ember van maszkot kell húzni
Ekkor kb ugyanaz a hatás lett volna mint most nulla pánikkal
De úgy gondolom ez gazdaságilag nem ér-e volna meg sok olyan embernek aki döntéshozó vagy közelében van
Mit nem lehet ezen érteni?
Enyhíteni fogják a korlátozásokat, mert hogy milyen faszán csinálták a dolgokat és az után garantáltan szükség lesz minden felszabadított kapacitásra.
Magyarul simán rájöttek hogy a görbelaposításba belegebed az ország, inkább szabadjára engedik. Ezért tudják olyan pontosan, hogy 3-án fog tetőzni
Csak hajtod a semmi szövegedet.
A hős tűzoltók (3 is van itt) meg itt baxxák a rezet a fórumon egész nap... úgyhogy ezzel a "dolgozzunk rajtad vagy a házadon" dumával leálhatsz, mert csak összeveszni fogunk
De jó viccc
Dolgozzunk rajtad egy keveset? Vagy a házadon?
Na Móka Miki, melyik legyen?
Vicceltem, tudom ám, miért kell az évi ellenőrzés... a sok kaszárnyában pihengetéstől felhalmozódik a véretekben a koleszterin
Nem vártam többet
Nekem nem kell évi vizsgálat, nem vagyok olyan beteges és satnya, mint a tűzoltók - akkor megyek csak kórházba, ha visznek magamtól inkább nem.
Neked se ártana
Kb óránként mostam ilyenkor a szűrőt mert tele volt mindenféle dolgokkal
A lényeg értheti csak a mostani fogyasztói társadalom ezt nem bírja ki
Elég lett volna beszüntetni a csoportos rendezvényeket. Mellé meg hogy ahol több ember van maszkot kell húzni
Ekkor kb ugyanaz a hatás lett volna mint most nulla pánikkal
De úgy gondolom ez gazdaságilag nem ér-e volna meg sok olyan embernek aki döntéshozó vagy közelében van
http://youtu.be/kw5drZfM6UM
Apámék még tavaly is használták, de már folyamatosan ereszt valahol.
Nekünk minden évben másik volt
Az a vicc hogy az alja picsa vékony. Nem olyan mint az oldala.
Enyhíteni fogják a korlátozásokat, mert hogy milyen faszán csinálták a dolgokat és az után garantáltan szükség lesz minden felszabadított kapacitásra.
Magyarul simán rájöttek hogy a görbelaposításba belegebed az ország, inkább szabadjára engedik. Ezért tudják olyan pontosan, hogy 3-án fog tetőzni
Na meg mennyi idő alatt dörgöli ki? Mert a felfújható medencék 2-3 év alatt amúgy is szétesnek.