Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ám legyen!
Isten őrizz, inkább égjen le, mert még az is kevesebb kárral jár mintha a tűzoltók is besegítenek
Partnert keresel?
Nem fogunk összeveszni, mert ahhoz nagyon távol állsz
Nem válaszoltál Humor Herold?
Csak hajtod a semmi szövegedet.
Mi van, besértődtél, és ilyenkor jön a hero duma? Tudod, hogy az rám nem nagyon hat... minden nap látok hősöket, postást, boltost, futárt, amint maszkban nyomják reggeltől estig.
A hős tűzoltók (3 is van itt) meg itt baxxák a rezet a fórumon egész nap... úgyhogy ezzel a "dolgozzunk rajtad vagy a házadon" dumával leálhatsz, mert csak összeveszni fogunk
Remélem jót nevetsz most????
"pihengetéstől felhalmozódik a véretekben a koleszterin "
De jó viccc
Dolgozzunk rajtad egy keveset? Vagy a házadon?
Na Móka Miki, melyik legyen?
Ma mindenképp megyek.Sikerült vizsgaidõpontot kapnom.Akkor ez legàlis motorozàs lesz akkor is ha kerülõvel megyek?
Neked meg nincs humorérzéked
Vicceltem, tudom ám, miért kell az évi ellenőrzés... a sok kaszárnyában pihengetéstől felhalmozódik a véretekben a koleszterin
Okos vagy
Nem vártam többet
Én megyek mert adhatok vért.
Gondoltam csak Alfát akartam hergelni kicsit így reggel, nehogy elpuhulva kezdje a napot
Nekem nem kell évi vizsgálat, nem vagyok olyan beteges és satnya, mint a tűzoltók - akkor megyek csak kórházba, ha visznek magamtól inkább nem.
Kötelező az évenkénti teljes vérkép az alkalmasságihoz.
Neked se ártana
Én csak fűnyíróval, az ér? Sokkal hangosabb, veszélyesebb!
Filcet!
Szevasztok! Aki tegnap vagy ma sem motorozott az buzi!
Minek neked évente teljes vérkép? tartasz az AIDS-től? A partnered mindenképp használjon gumit! Amúgy a háziorvosok nem kaptak lófaxt se, ill. mindennap agyatlanságokat tartalmazó körleveleket Szeszil nénitől Mégcsak nem is tesztelhettek (tiltva is volt, és kelléket se kaptak.
Nálunk volt hogy 5 gyerek is tombolt benne mindenfele műanyag eszközökkel
Kb óránként mostam ilyenkor a szűrőt mert tele volt mindenféle dolgokkal
Szarul kezdtek neki
A lényeg értheti csak a mostani fogyasztói társadalom ezt nem bírja ki
Elég lett volna beszüntetni a csoportos rendezvényeket. Mellé meg hogy ahol több ember van maszkot kell húzni
Ekkor kb ugyanaz a hatás lett volna mint most nulla pánikkal
De úgy gondolom ez gazdaságilag nem ér-e volna meg sok olyan embernek aki döntéshozó vagy közelében van
Ez kész! Doom2 karanténpálya:
http://youtu.be/kw5drZfM6UM
Nekem így a nejlonnal bírta.
Apámék még tavaly is használták, de már folyamatosan ereszt valahol.
Inkább minden évben
Nekünk minden évben másik volt
Az a vicc hogy az alja picsa vékony. Nem olyan mint az oldala.
Mit nem lehet ezen érteni?
Enyhíteni fogják a korlátozásokat, mert hogy milyen faszán csinálták a dolgokat és az után garantáltan szükség lesz minden felszabadított kapacitásra.
Magyarul simán rájöttek hogy a görbelaposításba belegebed az ország, inkább szabadjára engedik. Ezért tudják olyan pontosan, hogy 3-án fog tetőzni
Saját alátét fóliával homok?
Na meg mennyi idő alatt dörgöli ki? Mert a felfújható medencék 2-3 év alatt amúgy is szétesnek.